«Garmin» izziņo klasisku rokaspulksteni «vivomove» ar aktivitāšu uzskaitītāju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tehnoloģiju zīmols «Garmin» izziņojis rokaspulksteni «vivomove», kurš apvieno klasiska dizaina analogu rokaspulksteni ar vairākām papildus funkcijām - soļu skaitītāju, miega uzraudzītāju un mazkustīguma uzraugu. Pulkstenis ir lietojams visu diennakti, pat ejot dušā, bez papildu uzlādes viena gada garumā, kā arī personalizējams ar pieskaņotām siksniņām un ciparnīcas ietvariem.

Pulkstenis, kas radīts, lai būtu piemērots valkāšanai ik dienu, ietver sevī analogā pulksteņa dizainu un ir pieejams trīs dažādos variantos kā sportiskais «vivomove sport», konservatīvais «vivomove classic» ar ādas aprocēm un bagātīgais «vivomove premium» ar ādas aprocēm un tērauda ietvaru. Tā kā ādas un silikona siksniņas ir savstarpēji maināmas un pulkstenim ir daudzveidīgs ciparnīcu ietvaru klāsts, ieskaitot melnu, baltu, nerūsējošu tēraudu un rozā vai dzeltenā zelta toni, «vivomove» ir viegli pieskaņojams jebkuram tēlam.

Pulkstenī iestrādātas divas rādītāju joslas, kas ļauj tā lietotājam ar vienu acu skatienu redzēt uzskaitītos soļus vai arī secināt, ka fiziskās aktivitātes ir nepietiekamas un ir nepieciešams izkustēties. Kreisās puses josla atklāj lietotāja personalizēto dienas mērķi soļu apjomā, pamatojoties uz pašreizējo aktivitātes līmeni. Savukārt sarkanā josla ciparnīcas labajā pusē atgādina lietotājam par kustību trūkumu, ja tas ir konstatēts jau stundu, un palielinot šo līmenī katras 15 minūtes, kurās nav veikta neviena kustība. Joslas rādītājs atjauno rādījumu, ja lietotājs dodas vismaz pāris minūšu ilgā pastaigā. Tāpat «vivomove» uzrāda, kāds ir lietotāja miegs, uzraugot kustības vai arī atpūtas trūkumu tālākai analīzei «Garmin Connect» bezmaksas datu analīzes vietnē tiešsaistē.

Diennakts garumā «vivomove» automātiski sinhronizējas ar «Garmin Connect» mobilo lietotni - bezmaksas kopienu, kurā ikviens tās lietotājs var uzskaitīt un analizēt sniegumu treniņos, miega režīmu un aktivitāšu tendences; var pievienoties tiešsaistes izaicinājumiem vai sacensties ar saviem draugiem, pelnot virtuālu atzinību. Lietotnē pieejama arī praktiska sadaļa «Garmin Connect Insights» – gudri ekspertu ieteikumi un padomi, kā lietotājam veiksmīgāk un veselīgāk sasniegt savus noteiktos mērķus, papildus motivējot lietotājus, salīdzinot to sniegumu ar līdzvērtīgiem citiem lietotājiem.

Pārdošanā «vivomove» nonāks šā gada rudenī un atkarībā no versijas maksās 170 līdz 300 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu