Windows 10 bezmaksas jauninājuma periods strauji tuvojas beigām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Drīz būs pagājis gads, kopš ir pieejama Windows 10 operētājsistēma, un, kā vēsta operētājsistēmas izstrādātājs, Windows 10 šobrīd tiek aktīvi izmantota 300 miljonos ierīču visā pasaulē.

Tāpat arvien aktīvāk lietotāji izmanto Microsoft Edge, Cortana, Windows Store un citas Windows 10 lietojumprogrammas un funkcijas, norāda «Microsoft» komunikācijas vadītāja Baltijā Kristīne Mennika. Pateicoties lietotāju atbalstam, Windows 10 ir kļuvusi par visstraujāk pieņemto Windows versiju.

Kopš Windows 10 kļuvusi pieejama ikvienam, Cortana, Windows 10 personīgais digitālais asistents, atbildējis uz sešiem miljardiem jautājumu, lietotāji pavadījuši deviņus miljardus stundu, spēlējot spēles, Photos lietojumprogrammu izmanto 144 miljoni lietotāju, savukārt tādas lietotnes kā Groove Music un Movies&TV iegūst miljoniem jaunu lietotāju ik dienu.

Lai varētu kopīgi izmantot Windows 10 iespējas, Microsoft aicina visus, kas to vēl nav izdarījuši, izmantot iespēju un

atjaunināt savu operētājsistēmu uz Windows 10, jo bezmaksas jauninājuma periods strauji tuvojas beigām.

Pēc 2016. gada 29.jūlija bezmaksas piedāvājums vairs nebūs spēkā.

Aicinām noskatīties Windows komandas locekļa Braiena Ropera (Bryan Roper) video, kurā viņš dalās ar TOP 10 iemesliem, kādēļ atjaunināt savu operētājsistēmu uz Windows 10.

Papildus informāciju par Windows 10 ieviešanas rezultātiem iespējams atrast Windows bloga ierakstā.

Windows bloga ieraksts

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu