Huawei P9 tagad pieejams arī Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aprīļa sākumā tehnoloģiju uzņēmums Huawei prezentēja kompānijas jaunāko flagmani – viedtālruni P9, kas tapa sadarbojoties ar leģendāro vācu kameru ražotāju Leica Camera AG. Šobrīd jaunais viedtālrunis pieejams arī pie lielākajiem tālruņu izplatītājiem Baltijā.

Jaunajam P9 viedtālrunim piemērota arī īpašā ražotāja VIP garantija – trīs gadu garantija viedtālrunim, kas ir par vienu gadu garāka kā citām ierīcēm, trīs mēnešu garantija ekrāna maiņai un trīs mēnešu garantija telefona maiņai, aparatūras defektu gadījumā.

Huawei P9 ir pirmais kompānijas viedtālrunis, kas tapis sadarbojoties ar vācu fotokameru ražotāju Leica Camera AG. Tālrunis aprīkots ar divām attēlveidošanas ierīcēm, kur RGB kamera dod iespēju tvert krāsas, kamēr melnbaltā kamera rūpējas par izteiktām detaļām krāsainos foto, kā arī lieliskām melnbaltām fotogrāfijām.

Viedtālrunis aprīkots ar 5.2 collu 1800p ekrānu, un to darbina HUAWEI Kirin 955 2.5GHz 64-bitu ARM procesors. 3000 mAh baterija dod tālrunim ievērojamu darbības laiku starp uzlādēm un tā microSD kartes ligzdā ir iespējams ievietot vēl otru SIM karti.

P9 tālruņa alumīnija korpuss veidots minimālisma stilā. Viedtālrunis arī aprīkots ar biometrisku pirkstu nospiedumu lasītāju, lai aizsargātu lietotāju datus.

Huawei P9 cenas atšķiraspie atsevišķiem izplatītājiem sākot no 540 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu