Tele2 ievieš Atvērto televīziju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Apkopojot labāko mobilo televīzijas un video saturu vienuviet un piedāvājot ērtāko satura lietošanas tehnoloģiju, vadošais mobilo sakaru operators «Tele2» radījis jaunu televīzijas un video pakalpojumu - «Tele2 Atvērtā televīzija».

«»Tele2 Atvērtā televīzija» ir mūsu solis jaunā pakalpojumu segmentā. Tas piedāvā Latvijas iedzīvotājiem alternatīvu kvalitatīvam un aizraujošam televīzijas un video saturam,» saka «Tele2» valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

Tikmēr «Tele2» komercdirektors Raivo Rosts papildina, ka video saturu lietotājs varēs sev ērtā veidā (ar īpašu straumēšanas ierīci) pārnest no mobilā telefona uz jebkuru televizoru vai citu lielo ekrānu. Tāpat būtiski pieminēt, ka pakalpojuma nosaukums «Atvērtā televīzija» sevī slēpj to, ka tas būs pieejams visu operatoru klientiem Latvijā.

«Esam ambīciju un mērķtiecības pilni izvērst un attīstīt televīzijas satura pakalpojumus. Pašlaik jau notiek darbs pie piedāvājuma paplašināšanas ar jaunām aplikācijām un jau tuvākajos mēnešos «Tele2 Atvērtās televīzijas» saturu papildināsim ar vēl plašāku aplikāciju klāstu,» papildina R.Rosts.

«Tele2 Atvērtā televīzija» piedāvā trīs lietotnes dažādās pakalpojumu pakās: aplikāciju «Megogo» ar plašu TV kanālu un filmu izvēli, Latvijas Televīzijas video satura aplikāciju «RePlay» un «Tele2» pašu veidoto video satura aplikāciju «Play 2», kas tapusi sadarbībā ar «ACME Film» un piedāvā vairākus simtus filmu. Ar straumētāja ierīci jebkuras aplikāciju saturu var ērti pārnest no telefona uz televizoru vai jebkuru citu lielo ekrānu.

Pēc R.Rosta teiktā tuvākajos mēnešos «Atvērtās televīzijas» aplikāciju klāsts tiks papildināts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu