Prezentēts improvizēto spridzekļu meklētājs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

ASV kompānijas Raython radītā improvizēto spridzināšanas ierīču meklēšanas sistēma GroundEye uzstādīta uz Igaunijas uzņēmuma MILREM bezpilota modulārā kāpurķēžu hibrīddzinēja robota THeMIS, informēja AS Milrem pārstāvis Gerts Hankevics (Gert Hankewitz).

Raython sadarbībā ar Igaunijas uzņēmumu MILREM vienā no Eiropas nozīmīgākajām militārajām izstādēm Eurosatory 2016 demonstrē inovatīvu improvizēto spridzināšanas ierīču meklēšanas sistēmu GroundEye.

Kompānijas Raython radītā improvizēto spridzināšanas ierīču meklēšanas sistēma GroundEye ir unikāla ar to, ka spēj identificēt un digitāli vizualizēt zemē paslēptas spridzināšanas iekārtas, nosakot ne tikai spridzekļa atrašanās vietu, bet arī tā formu un izmēru. Turklāt GroundEye dizainā izmantotā tehnoloģija ļauj atklāt spridzināšanas ierīces neatkarīgi no tajās izmantotā materiāla. GroundEye ir neliela un kompakta ierīce, kas sver mazāk par 15 kg un var tikt savietota ar citām improvizēto spridzināšanas ierīču un mīnu meklēšanas sistēmām.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu