Indijā pieejami televizori, kas atgaiņā odus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Dienvidkorejas elektronikas gigants LG ir laidis Indijas tirgū jaunu televizoru ar ultraskaņas komponentu, kas paredzēts odu atbaidīšanai, vēsta ASV ziņu aģentūra UPI.

LG otrdien paziņoja par jaunu televizoru līniju «Mosquito Away», kas ar ultraskaņas tehnoloģiju spēj atbaidīt šos asinssūcējus kukaiņus. Šie televizori ar 32 collu ekrānu tiek piedāvāti Indijas tirgū par sākumcenu 400 ASV dolāru (353 eiro).

Kompānija paziņoja, ka šie televizori ir izstrādāti un ražoti Indijā.

«Ultraskaņas viļņi efektīvi atvaira odus, saglabājot jums mīļajiem cilvēkiem pilnīgu drošību mājās. Tā kā nav izmantotas nekādas kaitīgas ķimikālijas, tie ir arī bez smakas un nav bīstami veselībai kā konvencionālās metodes odu atbaidīšanai,» teikts kompānijas interneta vietnē.

Odi tiek uzskatīti par lielu veselības apdraudējumu Indijā, kuras galvaspilsētā Deli vien pērn tika reģistrēti vairāk nekā 10,5 tūkstoši Denges drudža gadījumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu