TOP tehnikas ierīces lieliskai vasaras atpūtai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vasara ir ceļojumu, festivālu un pārgājienu sezona. Kamēr citi tehniku noliek malā, lielākā daļa izvēlas to izmantot gudri, lai notikumus izbaudītu ērtāk un pilnīgāk. Tādēļ Lattelecom veikalu speciālisti iesaka vasaras sezonas palīgierīces, kas izklaidēs, nodrošinās un izlīdzēs praktisku jautājumu risināšanā!

• USB ārējais akumulators noderēs kā tuviem un tāliem ceļojumiem, tā festivāliem un vairāku dienu pārgājieniem. Ideālā gadījumā tam ir vairākas pieslēgvietas, lai vienlaicīgi varētu papildināt vairāku ierīču baterijas resursus. Tādējādi ierīču lietotāji nepaliks bez savstarpējās saziņas iespējām, iespējas nofotografēties vai piedzīvot nepatīkamus brīžos ceļojuma laikā, kad svešā vietā beidzas telefona vai planšetes baterija un jāpaliek bez kartes un GPS. USB ārējais akumulators noderēs arī ikdienā.

• Portatīvais skaļrunis, ir perfekts sabiedrotais ceļotājiem, kuriem bagāžā vai ceļojumu somā nav daudz vietas, bet kuri nevēlas šķirties no savas mīļākās mūzikas. Bluetooth skaļrunis ļaus baudīt augstākās kvalitātes skaņu jebkur, kur atrodies - ceļā, vasaras mājā vai festivāla telšu pilsētiņā.

• Ja tev ir jābūt sasniedzamam arī ceļojuma laikā, lieti noderēs konkrētam operatoram nepiesaistīts papildu viedtelefons. Tajā var ievietot galamērķa valsts vietējo SIM karti, ievērojami ietaupot gan ceļotāju savstarpējo sarunu, gan interneta patēriņa izdevumus. Turklāt lokālā SIM karte ar interneta pieslēgumu ļaus justies brīvāk un drošāk, jo vienmēr pie rokas būs pieejama karte, varēs iegūt plašāku ieskatu par ceļojuma galamērķi un apskates objektiem, satiksmi utt. Noderēs arī viedtelefons ar iespēju tajā ievietot vienlaikus 2 SIM kartes.

• Planšete ir optimāls ceļojuma rīks tiem, kuriem telefona ekrāns šķiet pārāk mazs, bet nēsāt līdzi portatīvo datoru ir pārāk apgrūtinoši. Tajā var lejuplādēt un ceļojuma laikā piekļūt plašam aplikāciju klāstam, kas ļauj izplānot atvaļinājumu līdz pat sīkākajām niansēm. Planšetē var gan saglabāt informāciju par apskates objektiem un labākajiem restorāniem, gan pārvaldīt karti, lai nonāktu pareizajā galamērķī, gan pārbraucienos daudz ērtāk nekā telefonā skatīties filmas vai lasīt grāmatas.

• Tiem, kuri dodas ceļā ar automašīnu, noderēs ceļa videoreģistrators - pievienots pie auto vējstikla, tas videoformātā palīdzēs fiksēt visu uz ceļa notiekošo, pievienojot laika un atrašanās vietas datus video informācijai.

• Aktīvā dzīvesveida piekritējiem neiztikt bez viedpulksteņa, kas seko līdzi distancei, tempam, laikam un citiem parametriem, turklāt atļauj savus rādītājus salīdzināt ar citiem. Šobrīd brīvi pieejamas ir ierīces, kuras atbalsta GPS un GLONASS satelītu tīklus, ļauj sacensties ar draugiem un ģimenes locekļiem iknedēļas noieto soļu skaitā un skriešanas izaicinājumos, kā arī spēj sniegt laika apstākļu prognozes un viedos ziņojumus.

• Fona troksni bloķējošas austiņas lieti noderēs lidojumam vai sabiedriskā transporta pārbraucieniem, lai nebūtu jāklausās blakus sēdētāju sarunās, bērna raudāšanā vai vienkārši izbaudītu labu mūziku vai filmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu