Lietuvas «Tele2» sāk sadarboties ar «Google»

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Lietuvas mobilo sakaru operators «Tele2» sāk sadarboties ar interneta uzņēmumu «Google» - kompānijas klienti mobilo aplikāciju veikalā «Google Play» varēs veikt tiešos norēķinus.

Šādu pakalpojumu kompānija sāk sniegt kā pirmā Baltijas valstīs - līdztekus Lietuvai tas tiek piedāvāts arī Igaunijā.

«Mēs gribam paziņot par partnerību ar «Google», un drīzumā «Tele2» klienti varēs elektroniskajā veikalā «Google play» norēķināties no «Tele2» konta,» žurnālistiem pastāstījis «Tele2» produktu nodaļas vadītājs Mindaugs Kežonis.

Pēc viņa teiktā, kompānija neizpauž, cik «Tele2» izmaksājusi partnerība ar «Google». Šo pakalpojumu no nākamās nedēļas varēs lietot gandrīz miljons klientu, kuriem ir viedtālruņi ar «Android» operētājsistēmu.

«Tādu soli esam spēruši, jo «Google play» veikalā nevar norēķināties ar visām bankas kartēm, tādēļ mūsu klientiem būs vienkāršāk lietot šos pakalpojumus,» viņš piebildis.

Pēc Kežoņa teiktā, «Google» šādu pakalpojumu lielākajiem operatoriem sāka sniegt pirms gada, un Zviedrijā «Tele2» to piedāvā kopš pagājušā rudens.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu