iPhone 7 tiks piedāvāts trīs versijās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jau mēnešiem ilgi publiskajā telpā redzamas, lasāmas un dzirdamas ziņas par to, kāds varētu būt nākamās paaudzes iPhone.

Runāts ir gan par to, ka telefons dizaina ziņā būtiski nemainīsies, gan arī par to, ka tas, vismaz vienā versijā iegūs divu galveno kameru sistēmu. Arī jaunākās baumas saskan ar šo paziņojumu, tikai galvenā atšķirība ir tā, ka tagad baumo par veseliem trim iPhone 7.

Kā vēsta Forbes.com (atsaucoties uz Nowhereelse.fr), iPhone ģimeni papildināšot iPhone 7, iPhone 7 Plus, kā arī iPhone 7 Pro. Tieši Pro modelis būšot nozīmīgākais jaunums, jo tam būšot gan divas galvenās kameras, gan arī viedā datu apmaiņas un uzlādes ligzda korpusa apakšā, kas ļaus vienlaicīgi telefonu gan lādēt, gan arī no tā «sūknēt» informāciju.

Šīs neoficiālās ziņas, protams, ir lieliskas, tomēr Forbes.com lēš, ka kaislīgākajiem Apple produkcijas faniem tas nozīmē papildus izdevumus vēl vismaz 100 ASV dolāru apmērā.

Tai pašā laikā vietne norāda, ka starp aktuālās paaudzes viedtelefoniem populārākais telefons ir 4,7 collu iPhone 6s. Tādēļ nav zināms, kā potenciālais pircējs uztvers par 6s Plus vēl nedaudz lielāku un sarežģītāku aparātu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu