Sākta Wi-Fi ekrāna «Displio» tirdzniecība internetā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Personificējamais Wi-Fi ekrāns «Displio» piegādāts visiem «Kickstarter» kampaņas atbalstītājiem un nu sākta arī «Displio» tirdzniecība internetā, sacīja ierīces veidotāju pārstāvis Jānis Palkavnieks.

Kā norādīja Palkavnieks, pirmie, kas pūļa finansēšanas vietnē «Kickstarter» pasūtīja «Displio», to saņēma jau pērn septembrī, bet nu šis process ir noslēdzies un pašlaik sākta «Displio» tirdzniecība internetā, un tas ir pieejams iegādei visiem interesentiem vietnē «getdisplio.com».

Kā ziņots, Latvijā tapusī ierīce «Displio» kolektīvā finansējuma vietnē «Kickstarter» savāca nepieciešamos 65 000 ASV dolāru (59 409 eiro), ar 1113 atbalstītāju palīdzību kopumā savācot 154 814 ASV dolārus (141 498 eiro).

«Displio» ir aprīkota ar 2,7 collu diagonāles «E-ink» ekrānu un vizuāli atgādina modinātāju. Tā aprīkota arī ar skaļruni, iebūvētu akumulatoru un sensoriem, kuri nosaka tās novietojumu un atbilstoši ekrāna orientāciju. «Displio» esot vienkārši lietojams un teju jebkurām vēlmēm konfigurējams ekrāns. Tas var rādīt kalendāra atgādinājumus, ienākošos e-pastus, laika ziņas, «Twitter» vai «Facebook» jaunumus.

Pie tīmekļa «Displio» pieslēdzas, izmantojot «WiFI» savienojumu, bet tā vadība un konfigurācija iespējama, izmantojot viedtālruņa aplikāciju «iOS» vai «Android» vidē. Kā skaidro Palkavnieks, ierīces īpašnieks pats var izvēlēties, kas tiek rādīts uz ekrāna, piemēram, mājās vecāki var uzstādīt, ka ierīcē tiek parādīta bērna vidējā atzīme skolā, tāpat šo ierīci var izmantot kā cenu zīmi veikalā vai uzstādīt, lai tā uzrāda ziņu aģentūras šodien publicēto ziņu skaitu. Tam esot koka ietvars, kam ir pieejamas sešas krāsas, līdz ar to tas esot iederīgs jebkurā interjerā.

«Displio» autori ir entuziasti no «Draugiem Group».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu