Huawei turpina vākt apbalvojumus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Eiropas Attēlveidošanas un skaņas asociācija (EISA) pasniegusi balvu Huawei P9 kategorijā «Eiropas labākais patērētāju viedtālrunis 2016-17».

Huawei P9 ir pirmais viedtālrunis, kas radīts kopā ar ikonisko vācu fototehnikas ražotāju Leica Camera AG. P9 duālā kamera paceļ viedtālruņu fotogrāfiju nākamajā līmenī, ļaujot fotogrāfijā notvert gan spilgtas krāsa, gan melnbaltas fotogrāfijas ar izteiktām detaļām.

Pasniedzot Huawei «Eiropas labākais patērētāju viedtālrunis 2016-17» balvu, EISA pārstāvji teica: «Reizēm nedrīkst nenovērtēt svarīgo detaļu pareizu savietojumu. Tālrunim ir 5.2 collu ar astoņkodolu procesoru un Android OS 6.0 operētājsistēmu, kā arī plašs spektrs ar izmantotajiem apdares materiāliem. Bet tas nav viss. Huawei ir pirmais ražotājs, kas Leica fotogrāfijas iespējas ieviesis mobilajās tehnoloģijās. 3000 mAh baterija ir pietiekami jaudīga, lai notvertu daudz svarīgu momentu starp uzlādēm. Savukārt klasiskais tālruņa ietvars ar noapaļotajiem stūriem un 2.5D stiklu padara P9 veinlīdz praktisku un vizuāli pievilcīgu.»

Jūlijā nosūtīto P9 viedtālruņu skaits globāli pārsniedzis 4.5 miljonus vienību ar spēcīgiem pārdošanas rezultātiem visā Eiropā. Huawei P9 32GB versijas cena ir nedaudz zem 500 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu