iPhone 7 - jau nākamnedēļ

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Apple sākuši izsūtīt ielūgumus uz pasākumu, kurš norisināsies 7.septembrī un, visticamāk, iekļaus jauna iPhone prezentāciju.

Prezentācijas centrālais notikums būs gaidāmā jaunā iPhone atklāšana. Pastāv uzskats, ka pasākuma norisei izvēlētais datums nav nejaušs un vēsta, ka jaunie iPhone tiešām tiks dēvēti par iPhone 7 un 7 Plus, nevis 6SE, kā iepriekš minējuši vairāki baumu avoti.

Par telefonu raksturlielumiem un ārējo dizainu nekādu konkrētu datu pagaidām nav. Viens no punktiem potenciālo izmaiņu sarakstā ir Apple atteikšanās no 3,5 milimetru ligzdas, kas tiek izmantota austiņām. Šāds solis, ja patiešām ir sperts, ļautu ietaupīt vietu un attiecīgi samazināt telefona biezumu, turklāt paaugstinātu iPhone noturību pret mitrumu. Ja 3,5 milimetru ligzdas nebūs, tās funkcijas pārņems uzlādes un datu pārraides Lightning ligzda vai arī Bluetooh bezvadu datu pārraide. Apple līdzdibinātājs Stīvs Vozņaks gan ir izteicies, ka Bluetooth būtu slikta izvēle, jo pieredze ar mašīnām, kas dod iespēju caur šo datu pārraide standartu no telefona mašīnā atskaņot mūziku, ir visai bēdīga. Proti, skaņas kvalitāte ir tālu no augstas.

Vēl pie gaidāmajiem jaunumiem var minēt jaunu centrālo procesoru A10, minimālās iebūvētās atmiņas pieaugumu no 16 līdz 32 gigabaitiem, lielāku bateriju 4,7 collu modelim un divkāršu galveno kameru sistēmu 5,5 collu modelim 7 Plus, ziņo Newsru.com.

Iespējams, ka paralēli jauniem iPhone 7.septembra pasākumā Apple demonstrēs arī otrās paaudzes viedpulksteni Apple Watch. Tas varētu saņemt labāku akumulatoru, jaudīgāku procesoru, GPS moduli un arī barometru. Apple Watch 2 ārējais izskats un izmēri turpretī varētu faktiski nemainīties; uzlaboties varētu vienīgi aizsardzība pret mitrumu. Analītiķis Mings Či Kuo, kura vārds pasaules medijos ļoti bieži izskan saistībā ar Apple jaunumiem, pirms tie iznākuši, lēš, ka arī Apple Watch 2 vēl nebūs sava LTE moduļa. Tas nozīmē, ka neatkarība no viedtelefona gaidāma tikai nākamgad.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu