Viedpalīga «Ernest» attīstīšanai sāks «Kickstarter» kampaņu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai turpinātu attīstīt Latvijā radīto auto un mājas viedpalīgu «Ernest», 28.oktobrī tiks sākta finansējuma vākšanas kampaņa pūļa finansēšanas vietnē «Kickstarter», informē «Ernest» veidotāji.

Kampaņas mērķis būs 50 000 ASV dolāri (44 843 eiro), un, ja kampaņa noslēgsies veiksmīgi, «Ernest» autori sola pilnveidot atzinību guvušos drošības risinājumus, kā arī veidot jaunus produktus «Ernest» vienotajā drošības sistēmā.

Ja izdosies pārsniegt kampaņas mērķi un sasniegt 250 000 ASV dolāru (224 215 eiro) atzīmi, «Ernest» autors Artūrs Pumpurs apņēmies palīdzēt kādam no jaunajiem Latvijas tehnoloģiju «start-up» uzņēmumiem ar padomu un finansiālu atbalstu.

«Ernest» pārstāvji norāda, ka kampaņā cer savākt 500 000 ASV dolāru (448 430 eiro), bet mērķis uzstādīts tik zems, jo, to nesasniedzot, nauda netiek izmaksāta nemaz.

Kā ziņots, «Ernest» izstrādātāji uzsākuši sadarbību ar Baltijas un Eiropas valstu uzņēmumiem par tā tirdzniecību un pieejamību Lietuvā, Igaunijā, Polijā un Zviedrijā. Tāpat esot sākts arī uzņēmumu dibināšanas process ASV un Krievijā, kas nodrošinās «Ernest» pārstāvniecības un vietējā tirgus izpētes funkcijas.

«Ernest» ir Latvijā radīti un izstrādāti auto un mājas viedpalīgi, kas ar aplikāciju mobilajā ierīcē un tehnoloģisko risinājumu (iekārtu) ļauj kontrolēt mājas un garāžu vārtus, pārvaldīt, aizsargāt un izsekot visus motorizētos transportlīdzekļus. Viedpalīgu izstrādājis un ražo Latvijas uzņēmums «Valet & Knave».

Pērn uzņēmuma apgrozījums bijis 34 041 eiro, bet zaudējumi sasnieguši 2 281 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu