Lai šodien saņemtu Apple iPhone 7, Latvijā cilvēki pieteikušies jau pirms gada

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 23. septembrī, Latvijas Mobilais Telefons (LMT) atsevišķos Klientu centros visā Latvijā sāka jauno Apple iPhone 7 un iPhone 7 Plus viedtālruņu tirdzniecību.

Lai gan Latvijā pie veikalu durvīm neviens nenakšņoja, lai tiktu pie kārotā viedtālruņa, bija laicīgi jāpiesakās. LMT pieprasītākie ir viedtālruņu modeļi, kas ir pieejami jaunā «Jet black» melnā krāsā ar lielu ietilpību - 128 un 256 gigabaitu lielu atmiņu. Pirmais šodien pie iPhone 7 viedtālruņa tika Filips, kurš tam bija pieteicies jau pirms gada.

«Jūtos ļoti labi, esmu Iphone lietotājs jau kopš pirmā iPhone, man ir bijuši absolūti visu ģenerāciju Iphone. Šim modelim pieteicos jau pirms gada,» tā par jauniegādāto viedtālruni stāsta Filips, pirmais LMT klients, kas ticis pie iPhone 7.

«Vislielākā interese ir par jauno «iPhone» «Jet Black» krāsā, jo tāds «iPhone» vēl nav bijis. Tāpat populāri ir arī melnie, matētie «iPhone» modeļi,» komentē LMT mazumtirdzniecības vadītājs Rinalds Kalniņš. «Vērtējot pieprasījumu pēc tehniskajiem parametriem, līderpozīciju saglabā «iPhone» ar 32 gigabaitus (GB) lielu atmiņu, bet ļoti augsts ir arī pieprasījums pēc jaunajiem «iPhone» modeļiem ar 128 GB un 256 GB atmiņu.»

«Tā ir aktuāla tendence, jo, izmantojot neierobežota apjoma mobilo internetu, klienti aizvien biežāk iegādājas viedtālruņus ar lielāko no pieejamiem atmiņas apjomiem mobilo datu lietošanai, fotogrāfiju, video uzglabāšanai un izplatīšanai internetā, mūzikas straumēšanai,» piebilda LMT pārstāvis.

Kā ziņots, ASV informācijas tehnoloģiju giganta «Apple» divu jauno viedtelefonu «iPhone 7» un «iPhone 7 plus» iepriekšpasūtīšana Latvijā sākās 9.septembrī.

Tālruņi tirdzniecībā Latvijā ir pieejami no šodienas, 23.septembra, tos būs iespējams iegādāties pie Latvijas mobilo sakaru operatoriem, kā arī citiem Latvijas elektropreču izplatītājiem.

«iPhone 7» cena sākas ar 779 eiro, bet «iPhone 7 plus» - apmēram 919 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu