Runā, ka ar urbi var atjaunot iPhone 7 ligzdu austiņām (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Par interneta hitu pēdējās dienās kļuvis kāda Sakramento, Kalifornijas štatā dzīvojoša ukraiņu izcelsmes blogera video, kurā viņš «atjauno» iPhone 7 likvidēto 3,5 milimetru ligzdu, kas domāta austiņām. Izmantojot urbjmašīnu.

Jaunos iPhone 7 un 7 plus Apple prezentēja 7.septembrī. Ažiotāža bija milzīga, un pietiekami daudz cilvēku šos telefonus arī iegādājās, kad tie nonāca veikalos. Ilgi gan nebija jāgaida, lai tīmeklī parādītos ironisku foto un piezīmju jūra par tiem, kuri ceļ teltis pie Apple veikaliem, lai būtu pirmie rindā. Bet tagad pasaules medijus apšalcis video, kurā ukraiņu blogeris Tarass Maksimuks atklāj noslēpumu, kā telefonam atgriezt to, kas ir likvidēts.

3,5 milimetru austiņu spraudnim domāto ligzdu Apple likvidēja ar gudru domu - tā iespējams panākt ūdensnecaurlaidību un noturību pret putekļiem, kā iepriekšējiem iPhone nebija, turklāt tagad mūziku var klausīties caur Lightning uzlādes un datu pārraides ligzdu, ir arī adapteris, lai varētu izmantot jebkuras citas parastās austiņas, un jau drīzumā pārdošanā nonāks austiņas, kurām vadu nav nemaz.

Nav zināms, cik iPhone 7 lietotāju ir pamēģinājuši Tarasa ieteikto metodi, tomēr komentāri pie viņa YouTube kanālā izvietotā video ir uzjautrinoši:

  • Everyone making comments about this being a joke don't get it. This is 100% real. It's not as easy as the video shows. If you drill to deep, you can in fact destroy the phone. All you have to do is drill through the casing. If you want, pm me. I'll give you a PO box you can ship it to and I'll do it for free. You just pay the shipping. I'll need your username and password to make sure everything is working.
  • For british consumers please be aware that the hole needs to be on the opposite side as indicated in this video.
  • Are people actually that dumb to drill a hole in their new iPhone 7, I lost all hope in humanity.
  • Brilliant man. Such a great Idea. My headphones works perfect now!
  • that is the last time I follow anything suggested on YouTube. my wife will be gutted good job I tested it out on her phone first before trying it out on mine.
  • if it wont turn back on after drilling, put a small bit of cotton soaked with petroleum jelly (Vaseline) in the hole and cut the cord of a 12 volt charger and twist the wires together, then plug it into the wall and insert the bare wire into the hole with the cotton. i hope this helps.
  • I followed all the steps you said and it won't even turn back on. do I gotta update it or download the headphone jack app?

Kā raksta The Guardian, šis nav pirmais jokdaris, kuram izdevies piedabūt iPhone lietotājus veikt dažādas muļķības. Piemēram, 2013.gadā esot izdevies pārliecināt lietotājus, ka ar iOS 7 operētājsistēmas atjauninājumu esot iespējams iegūt noturību pret mitrumu, savukārt daži iPhone 6 lietotāji esot savus telefonus sildījuši mikroviļņu krāsnī, lai paildzinātu baterijas kalpošanas laiku.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu