«Riga Photo Show 2016» semināros – no portreta līdz kailfoto!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Modes, portretu, sporta, kāzu, dabas foto un arī kailfoto – šīs un vēl citas tēmas tiks apskatītas semināros un meistarklasēs, kas no 21. līdz 23. oktobrim notiks izstādē «Riga Photo Show 2016». Nāc un smelies zināšanas no pieredzējušiem fotogrāfiem, un neaizmirsti paķert līdzi savu fotokameru!

Fotografēšana kā hobijs

Ikviens, kurš fotografē savam priekam un grib satikt sev līdzīgos, piektdien, 21. oktobrī, ir aicināts uz foto entuziastes, žurnālistes un ziņu diktores Kristīnes Garklāvas lekciju. Viņa stāstīs par fotogrāfiju kā savu aizraušanos, atklājot nianses portretu un dabas fotografēšanā, kā arī knifus dažādu objektīvu lietošanā gan fotografējot, gan filmējot.

«Riga Photo Show 2016» pasākumu programma un pieteikšanās semināriem

Kailfoto noslēpumi

Kaila ķermeņa skaistums ir ticis apbrīnots visos laikos – gan šodien, gan pirms vēl tika izgudrota fotogrāfija. Interesenti ir aicināti sestdien, 22. oktobrī, apmeklēt vienreizēju meistarklasi, kur fotogrāfa Arkādija Gluhiha vadībā varēs fotografēt labi pazīstamo kailfoto modeli Uļjanu Ašurko no Baltkrievijas! Ieeja no 18 gadiem. Savukārt svētdien, 23. oktobrī, notiks fotogrāfes Ilonas Pulkstenes seminārs «Art-Nu fotogrāfija», kurā varēs uzzināt par kailfoto uzņemšanas psiholoģiju, šī žanra īpatnībām un darbu ar modeli.

Foto: Publicitātes foto

Dinamiskā sporta fotogrāfija

Ja tevi aizrauj sarežģītais sporta foto žanrs, kas prasa veiksmīgi noķert otrreiz neatkārtojamu mirkli, tad dodies uz pieredzējušā sporta fotogrāfa Raimonda Volonta lekciju piektdien, 21. oktobrī. Varēsi uzzināt par sporta fotogrāfijas specifiku un izaicinājumiem, kā arī sarežģītajiem un dažreiz pat bīstamajiem darba apstākļiem. Tāpat Raimonds sniegs ieskatu tehnikas un aprīkojuma izvēlē, lai izdotos iegūt labu rezultātu.

Komercfoto jeb modes un portretu foto žurnālos un reklāmās

Sestdien, 22. oktobrī, notiks lietuviešu fotogrāfa Tomasa Kauņecka meistarklase «Komercfoto – no pasūtītāja līdz realizācijai». Fotogrāfs aplūkos visu procesu – no pirmās sarunas ar pasūtītāju un radošās koncepcijas līdz pat konkrētiem lēmumiem un komunikācijai ar modeli un komandu. Meistarklasē tiks apskatīti daudzi tehniskie aspekti, arī pašreklāma. Savukārt izstādes noslēdzošajā dienā, 23. oktobrī, izcilā latviešu fotogrāfe Aiga Rēdmane stāstīs, kā top modes un portretu fotogrāfijas, kāds ir fotosesiju process no viņas redzesloka.

Gaismošanas paņēmieni

Iesācējiem lieliski noderēs fotogrāfa Tomasa Kauņecka praktiskie padomi par gaismošanu meistarklasē sestdien, 22. oktobrī. Tomass demonstrēs un vienkārši, bez sarežģītiem terminiem, iepazīstinās ar gaismām un dažādiem gaismu veidotājiem. Visu dzirdēto informāciju uzreiz varēs izmēģināt praktiskā nodarbībā, lai labāk izprastu, kā visus gaismas avotus izmantot savos darbos. Tikai neaizmirsti paņemt līdzi savu fotokameru!

Foto: Publicitātes foto

«Riga Photo Show 2016» darba laiks:

21. oktobrī 10.00–18.00

22. oktobrī 10.00–18.00

23. oktobrī 10.00–17.00

«Riga Photo Show 2016» ieejas biļetes:

Pieaugušajiem – 5 EUR

Pensionāriem un skolēniem (uzrādot apliecību) – 3 EUR

Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – 12 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

Autostāvvieta – 3 EUR

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu