Tiešraide: IT drošības konference «DSS ITSEC 2016»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina ceturtdien, 27. oktobrī no plkst. 9.00 skatīties tiešraidi angļu valodā no Baltijas valstu vadošās IT drošības konferences «DSS ITSEC 2016: All Things Connected».

7. gadskārtējā starptautiskā konference «DSS ITSEC» apvienos vairāk nekā 80 atzītu nozares ekspertu prezentācijas. Īpaša uzmanība konferencē tiks veltīta jautājumam par lietu interneta (Internet of Things) sniegtajām iespējām un radītajiem riskiem.

«DSS ITSEC» konferencē pirmo reizi piedalīsies arī plašu atzinību guvušais «IBM Watson» mākslīgā intelekta robots NAO, kas kopā ar Eiropas Tīkla un informācijas drošības aģentūras stratēģisko operāciju vadītāju Stīvu Purseru un pasaules slaveno šifrēšanas standarta izgudrotāju Filu Cimmermanu uzstāsies konferences pirmajā rīta sesijā.

Konferences laikā deviņās zālēs un hallēs paralēli norisināsies ekspertu paneļa diskusijas, prezentācijas, izstādes un interaktīvās debates, koncentrējoties uz dažādiem ar IT drošību saistītiem jautājumiem. Tiešraides skatītājiem būs iespēja pieslēgties visām konferences norises vietām, izvēloties sev interesējošās informācijas tehnoloģiju tēmas.

Tiešraide no IT drošības konferences «DSS ITSEC 2016: All Things Connected» skatāma arī mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā: http://straume.lmt.lv. Konferences dalībnieki un tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijā, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu