«Twitter» likvidēs 9% darbvietu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV mikroblogošanas vietne «Twitter» ceturtdien paziņoja par plāniem likvidēt 9% darbvietu un apstiprināja stratēģiju veicināt izaugsmi pēc nespējas atrast uzņēmumam pircēju.

«Mēs saskatām būtisku iespēju palielināt izaugsmi, mums turpinot uzlabot pamata pakalpojumus,» norāda kompānijas vadītājs Džeks Dorsijs. «Mums ir skaidrs plāns, un mēs veicam nepieciešamās izmaiņas, lai nodrošinātu, ka «Twitter» ir pozicionēts ilgtermiņa izaugsmei.»

«Twitter» ceturtdien arī paziņoja, ka uzņēmuma tīrie zaudējumi šā gada trešajā ceturksnī veidoja 103 miljonus dolāru (94,3 miljonus eiro), salīdzinot ar 132 miljoniem dolāru (120,8 miljoniem eiro) attiecīgajā laika periodā pērn.

Tikmēr kompānijas apgrozījums palielinājās par 8% - līdz 616 miljoniem dolāru -, lielāko daļu nodrošinot reklāmas ienākumiem.

Savukārt ikmēneša aktīvo lietotāju skaits palielinājies no 313 miljoniem otrajā ceturksnī līdz 317 miljoniem trešajā ceturksnī.

«Twitter» šobrīd nodarbina 3860 cilvēkus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu