Baterijas netur līdzi – daži viedtālruņi izlādējas pēc trīs stundu sērfošanas internetā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Daži viedtālruņi beidz darboties tikai pēc trīs stundām, kas pavadītas sērfojot internetā, atklāj bateriju pētījuma rezultāti.

Šis atklājums nāk brīdī, kad palielinās uztraukums par to, ka bateriju uzlabojumi netiek līdzi aizvien sarežģītākajiem telefoniem, planšetdatoriem un citām ierīcēm.

www.anglobalticnews.co.uk

Visas aplikācijas, video straumēšana, sērfošana internetā un GPS pakalpojumi, kas pieejami mūsdienu viedtālruņos, ir smags slogs baterijām. Nesenās Samsung likstas ar Galaxy Note 7 viedtālruni bija tiešas sekas bateriju sistemātiskām problēmām.

Jaunā ātrās uzlādes sistēma tika radīta, lai tiktu galā ar augošo viedtālruņu baterijas ātro izlādi, bet tā nav pietiekami ilgtspējīgs risinājums.

«Samsung telefonu atsaukšanas izmaksas var būt no 2 miljardiem līdz 19 miljardiem dolāru. Mēs zinām, ka viss viedtālrunis ir atkarīgs no to galvenā elementa – baterijas,» teica Lielbritānijas pircēju grupas Which? pārstāvis.

Apple un Samsung, iespējams, dominē viedtālruņu tehnoloģijas tirgū, bet šie populārie zīmoli atpaliek no citiem, piemēram, HTC 10, ja runa ir par baterijas darbības ilgumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu