CES inovāciju balvu iegūst ieliekts monitors ar acs izsekošanas tehnoloģiju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Predator Z301CT - pasaulē pirmais datorspēlēm domātais monitors ar ieliektu, 21:9 malu attiecības ekrānu un acs kustību izsekošanas funkcionalitāti izstādē CES 2017 izvēlēts kā «Labākā inovācija».

Predator Z301CT monitors galveno «Labākās inovācijas» balvu datorperifērisko ierīču kategorijā piešķīra neatkarīgu rūpniecisko dizaineru, neatkarīgu inženieru, kā arī mediju žūrija. Kopumā tā vērtēja dizaina un inženierijas sasniegumus jaunākās patērētāju elektronikas jomā 28 produktu kategorijās.

Predator Z301CT ir pasaulē pirmais spēļu monitors ar ieliektu, 21:9 malu attiecības ekrānu un acs kustību izsekošanas funkcionalitāti. Šī monitora acs kustību izsekošanas tehnoloģija papildina spēlētāja kontroles rīku arsenālu, ļaujot tam intuitīvi mērķēt, izvēlēties mērķi un šaut daudz ātrāk nekā pretiniekiem, kam dota pieeja vienīgi tastatūrai un pelei.

Citu galveno raksturlielumu vidū jāpiemin 30 collu ieliekuma pilnas izšķirtspējas 2560x1080 ekrāns ar NVIDIA G-Sync tehnoloģiju, zibenīga 200Hz atsvaidzes intensitāte, 4ms atbildes laiks un 178 grādu skatu leņķi.

Pretendējošos produktus vērtē par to inženierijas, estētiskajām un dizaina īpašībām, par paredzēto lietojumu/funkciju un vērtību lietotājam, kā arī par unikālām/jaunām iezīmēm un par to, kā šo produktu dizains un inovācija tieši salīdzināma ar citiem produktiem tirgū.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu