Noskaidrots Galaxy Note 7 problēmu cēlonis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: © Kim Hong-Ji / Reuters / REUTERS

Kompānijas Instrumental eksperti noskaidrojuši Samsung Galaxy Note 7 aizdegšanās cēloni un tas esot viedtelefonu neveiksmīgā uzbūve, vēsta Ubergizmo.

Instrumental eksperti secinājuši, ka atsevišķas Galaxy Note 7 komponentes atradušās pārāk tuvu telefona akumulatoram, lai arī tām bijis paredzēts atsevišķs nodalījums.

Speciālisti norāda, ka problēmu būtu atrisinājusi mazāka akumulatora izmantošana, tiesa gan, tad būtu jārēķinās ar īsāku ierīces darbības laiku pēc pilnas uzlādes.

«Mazākas ietilpības akumulators būtu ļāvis izvairīties no problēmām, taču tad telefona kalpošanas laiks ar vienu uzlādes reizi būtu mazāks nekā Note 5 un arī iPhone 7 Plus, kas ir tiešais Galaxy Note 7 konkurents,» teikts Instrumental paziņojumā.

Tāpat tiek ziņots, ka Galaxy Note 7 problēmu cēloņus turpinās izmeklēt un galīgie secinājumi tiks publiskoti šā gada pašā nogalē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu