Kā panākt, lai Apple AirPods nekrīt no ausīm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/amotion

Šā gada septembrī Apple prezentēja iPhone 7 un 7 plus, kā arī bezvadu austiņas AirPods, kas gan iznāca tikai nesen.

Viena no jaunās paaudzes iPhone īpatnībām ir kompānijas atteikšanās no tradicionālās 3,5 milimetru ligzdas austiņu spraudnim. Tā vietā tagad jāizmanto Lightning ligzda, kurā austiņas var iespraust, izmantojot adapteri. Otra opcija - 159 ASV dolārus vērtās bezvadu austiņas AirPods, kas vienlaikus kalpo arī kā hands-free sistēma zvanīšanai un tilts starp lietotāju un kabatā noslēptajā viedtelefonā iebūvēto personīgo asistentu Siri.

Lai gan bezvadu austiņas veikalos ir ļoti neilgu laiku, apskatu tīmeklī netrūkst. Viedokļi dalās gan par to dizainu, gan arī iespēju tās ātri vien pazaudēt. Nu, varbūt ne gluži pazaudēt, bet regulāri liekties līdz zemei, jo tās kārtējo reizi nav noturējušās tur, kur tām jābūt. Lai vai kā, cilvēki ir dažādi, tāpēc nav jābrīnās, ka vieniem AirPodi caurām dienām turas ausīs, lai kādus kariņus viņi spēlētu, bet citiem vien atliek ievilkt gaisu un baltā ierīce aizripo pa grīdu.

Tieši šādiem cilvēkiem savu risinājumu piedāvā Twitter lietotājs vārdā Endrjū Kornets - viņa ieteikums ir izdurt ausu ļipiņās caurumus, kur droši nostiprināt AirPods kājiņas, un tie stabili turētos, cik nepieciešams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu