Iespējams, nākamgad patiešām būs trīs jauni iPhone

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

No Ķīnas pienākusi kārtējā neapstiprinātā informācija par Apple iPhone modeļiem, ko kompānija plāno prezentēt nākamā gada septembrī.

Pēdējā informācijas noplūde liecina, ka Kupertino, Kalifornijas štatā (ASV) bāzētā tehnoloģiju kompānija vienlaicīgi izstrādā trīs dažādus iPhone, ko iekšienē atšķir pēc kodētajiem nosaukumiem D20, D21 un D22.

Pirmie divi no tiem ir viedierīces, kas tiks izlaistas kā iPhone 7s un 7s Plus, un, visticamāk, būtiski neatšķirsies no šobrīd veikalos iegādājamajiem telefoniem. Trešais modelis, kurš savukārt tiekot dēvēts arī par Ferrari, ievērojami atšķiršoties no abiem iepriekš minētajiem, atsaucoties uz Phone Arena, vēsta Newsru.com.

Kā apgalvo informācijas avoti, viedtālrunis ar apzīmējumu Ferrari iegūs korpusa aizmuguri no stikla, OLED ekrānu bez rāmja un ar tajā iestrādātu Home pogu. Tāpat telefons atbalstīšot indukcijas uzlādi bez vada, kā arī citus Apple viedierīcēs neredzētus jaunumus.

Jāteic gan, ka šīs ir tikai baumas un ir specifikācijas, kas var nerealizēties. Tai pašā laikā arī iepriekš izskanējusi informācija par iPhone ar OLED ekrānu, kāds būšot arī telefona galvenajam konkurentam no Samsung - Galaxy S8, ko prezentēt paredzēts krietni vien agrāk - 2017.gada pavasarī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu