Samsung iepazīstina ar jaunāko Galaxy A telefonu sēriju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Samsung

Samsung Electronics laidis klajā jaunāko Galaxy A telefonu sēriju, kas Eiropā būs pieejama divos variantos– 5,2 collu A5 un 4,7 collu A3. Jaunās sērijas telefoniem ir izsmalcināts dizains, uzlabota kamera un citas ērtas funkcijas, turklāt Baltijas valstīs būs pieejama to bezmaksas apdrošināšana.

Galaxy A telefoniem ir klases metāla rāmis un 3D stikla aizmugure. Kameras un mājas taustiņa dizains veidots tā, lai ierīci būtu ērti lietot un turēt rokās. Galaxy A telefoni Latvijā būs pieejami trīs krāsās – melnās debess, zelta smilšu un persiku mākoņu toņos.

Jaunajiem Galaxy A ir uzlabota priekšējā un aizmugurējā 16 megapikseļu kamera. Tās tehnoloģijas nodrošina īpaši precīzu autofokusu kā rezultātā izdodas dinamiskas un skaidras fotogrāfijas, pat ja tās uzņemtas vāja apgaismojuma apstākļos.

Radīts arī risinājums līdz šim vienkāršākajai pašbilžu fotografēšanai – pateicoties īpašai funkcijai, atliek pieskarties jebkurai vietai uz ekrāna, lai uzņemtu augstas izšķirtspējas pašbildi. Ekrāns arī kalpo kā priekšējā zibspuldze gaišu attēlu uzņemšanai. Galaxy A sērijas telefonu kameru ir vienkārši lietot – tā ļauj ātri mainīt fotografēšanas režīmus, filtrus un attēla efektus. Turklāt, lai iegūtu spilgtu un kontrastiem bagātu bildi, var arī izmantot īpašos režīmus, piemēram, ēdiena fotografēšanai paredzēto.

Foto: Samsung

Galaxy A sērija ir izstrādāta, ņemot vērā lietotāju ikdienas dzīves prasības. Tajā ietvertas vairākas iecienītas Galaxy S7 viedtālruņa funkcijas:

  • Pirmo reizi Galaxy A sērijai ir IP68 standartam atbilstoša ūdens un putekļu aizsardzība. Ierīce būs pasargāta no lietus, sviedriem, smiltīm un putekļiem, un lietotāji to varēs ņemt līdzi gandrīz visur;

  • Ilgāks akumulatora darbības laiks ļauj telefonu izmantot ilgāk, savukārt ātrās uzlādes funkcija nodrošina pilnu uzlādi ātrāk nekā jebkad agrāk. Galaxy A telefoni ir aprīkoti arī ar abpusēju USB C tipa portu vieglākai savienojamībai;

  • Always-On ekrāna funkcija turpmāk ļaus galvenos paziņojumus pārbaudīt, neaktivizējot ierīci.Tā tiks taupīts laiks un arī baterijas darbības ilgums;

  • Lielāka operatīvā atmiņa un līdz pat 256 GB viedtālrunī ievietojamā microSD atmiņas karte vairs neradīs raizes par krātuvē pieejamās vietas apjomu.

Samsung Galaxy A sērijas viedtālruņi Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos un lielākajos elektropreču tirdzniecības centros būs nopērkami no 3. februāra. Savukārt no 23. līdz 29. janvārim būs iespējams veikt ierīces iepriekš pasūtīšanu. Rezervējot kādu no jaunajiem Galaxy A sērijas tālruņiem, lietotāji to ekskluzīvi kopā ar Level Box Slim bezvadu skaļruni saņems vēl pirms oficiālās pārdošanas sākuma.

Samsung Galaxy A5 aptuvenā mazumtirdzniecības cena Latvijā būs, sākot no 429 eiro, bet Galaxy A3 – no 329 eiro.

Samsung Galaxy A5

TīklsLTE Cat.6
* Var atšķirties atkarībā no tirgus un mobilo sakaru operatoriem
Ekrāns5,2 collu FHD Super AMOLED
Procesors1,9 GHz Octa Core
OperētājsistēmaAndroid 6.0.16 (Marshmallow)
Kamera16 MP (aizmugures), 16 MP (priekšējā)
VideoMPEG4, H.265 (HEVC), H.264 (AVC), H.263, VC-1, MP43, WMV7, WMV8, VP8, VP9
AudioMP3, AAC LC/AAC+/eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, WMA, FLAC, Vorbis, Opus
Papildu funkcijasMST tehnoloģija (Samsung Pay), Samsung KNOX, S-Voice, Dual SIM opcija
* Samsung Pay izmantošanas sākums var atšķirties atkarībā no tirgus gatavības
SavienojamībaWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth® v 4.2, ANT+
USB C tips, NFC (UICC, eSE)
SensoriAkselerometrs, tuvuma sensors, ģeomagnētiskais sensors, RGB gaismas sensors, Holla sensors, pirkstu nospiedumu sensors, barometrs
IP standartsIP68 standartam atbilstoša ūdens un putekļu noturība
Atmiņa3 GB RAM + 32 GB krātuve +
microSD (līdz 256 GB)
Izmēri146,1 x 71,4 x 7,9 mm
Baterija3000 mAh, ātrā uzlāde

Samsung Galaxy A3

TīklsLTE Cat.6
* Var atšķirties atkarībā no tirgus un mobilo sakaru operatoriem
Displejs4,7 collu HD Super AMOLED
Procesors1,6 GHz Octa Core
OperētājsistēmaAndroid 6.0.16 (Marshmallow)
KameraAizmugurējā: 13 MP (F1.9), priekšējā: 8 MP (F1.9)
VideoMPEG4, H.265 (HEVC), H.264 (AVC), H.263, VC-1, MP43, WMV7, WMV8, VP8, VP9
AudioMP3, AAC LC/AAC+/eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, WMA, FLAC, Vorbis, Opus
Papildu funkcijasMST tehnoloģijas (Samsung Pay) opcija, Samsung KNOX, S-Voice, Dual SIM opcija
SavienojamībaWi-Fi 802.11 a/ b/g/n/ac, Bluetooth® v 4.2, ANT+
USB C tips, NFC (UICC)
SensoriAkselerometrs, tuvuma sensors, ģeomagnētiskais sensors, RGB gaismas sensors, Holla sensors, pirkstu nospiedumu sensors, barometrs
IP standartsIP68 standartam atbilstoša ūdens un putekļu noturība
Atmiņa2 GB RAM + 16 GB krātuve
microSD sprauga (līdz 256 GB)
Izmēri135,4 x 66,2 x 7,9 mm
Baterija2350 mAh
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu