Arī Samsung varētu atteikties no 3,5 mm austiņu ligzdas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JUNG YEON-JE / AFP

Reizē ar gaidāmo viedtālruņu flagmani Galaxy S8 Samsung varētu prezentēt arī bezvadu austiņas, kuras varētu līdzināties nesen iznākušajām Apple AirPods skaņas ierīcēm. Par to, atsaucoties uz SamMobile un tā informācijas avotiem, vēsta Newsru.com.

Līdz ar ziņām par bezvadu austiņām tīmeklī parādījusies informācija arī par to, ka, līdzīgi kā iPhone 7 un dažiem kompānijas LeEco izstrādājumiem, arī Galaxy S8 varētu vairs nebūt klasiskās ligzdas 3,5 milimetru austiņu spraudnim.

Informācijas avoti neprecizē, vai bezvadu austiņas tiks iekļautas Galaxy S8 sākotnējā komplektā, vai arī tiks tirgotas atsevišķi. Ticams gan, ka Samsung arī šajā jomā vēlēsies nākt klajā ar vilinošāku piedāvājumu nekā Apple, kas par AirPods prasa papildu samaksu 159 ASV dolāru apmērā.

Iepriekš kļuva zināms, ka jaunais Samsung flagmanis iegūs balss asistentu Bixby, kurš balstīts uz Dienvidkorejas koncerna oktobrī iegādātā jaunuzņēmuma Viv tehnoloģiju.

Runājot par Galaxy S8 galvenajiem raksturlielumiem, informācija pagaidām vēl ir stipri pretrunīga. Daži informācijas avoti apgalvo, ka telefons iegūs Super AMOLED ekrānu ar 2K izšķirtspēju un noliektām malām. Tā diagonāle atkarībā no telefona versijas būs 5 vai 6 collas. Bez tā telefons iegūs Qualcomm Snapdragon 835 galveno procesoru, uzlabotas attēlveidošanas tehnoloģijas, stereo skaļruņus un abpusēji lietojamo USB Type-C ligzdu.

Reāla ir iespēja, ka Samsung jauno telefonu prezentēs jau februāra beigās Barselonā notiekošajā Mobilās pasaules kongresā (Mobile World Congress). Tomēr tikpat labi Samsung ar prezentāciju varētu nogaidīt līdz aprīlim un tad telefonu atklāt speciālā tam veltītā sarīkojumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu