Samsung valkājamās ierīces būs saderīgas ar iOS

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Drīzumā Samsung valkājamās ierīces – viedpulksteņus Gear S2 un Gear S3 un viedaproci Gear Fit2 – varēs lietot savienojumā ar iOS operētājsistēmas ierīcēm.

iOS mobilo telefonu lietotāji ierīces varēs sasinhronizēt ar saderīgo Samsung viedpulksteni vai viedaproci, lejuplādējot atbilstošu programmatūru Apple App Store vai vietnē apps.samsung.com/gear.

Jaunākā no viedierīcēm, Gear S3 viedpulkstenis, Latvijā būs nonāks janvāra vidū. Tā būs pieejamas sportiskā un klasiskā versijā, ar IP68 standartam atbilstošu izturību pret ūdeni un putekļiem, iebūvētu GPS, altimetru/barometru un spidometru, kā arī citām funkcijām un lietojumprogrammām.

Samsung valkājamās viedierīces būs saderīgas ar Apple iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6S, iPhone 6S+, iPhone 7, iPhone 7+ un iPhone SE, kam ir iOS 9.0 vai jaunāka operētājsistēma.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu