«Plēsoņa», ne dators

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Acer drīzumā pārdošanā laidīs klēpjdatoru Predator 21 X, kas ir stāvgrūdām pilns ar modernākajām funkcijām un tehnoloģijām, un pārbaudīs, cik kaislīgs patiesi ir tā pircējs, jo maksās kosmisku summu.

Pārdošanā drīzumā nonāks pasaulē pirmais piezīmjdators ar ieliektu ekrānu, videospēļu cienītājiem domātais Predator 21 X. Tam ir ieliekts 21 collas IPS displejs (2560 x 1080 punktu izšķirtspēja ar 120 Hz atsvaidzināšanas frekvenci). Ražotājs apgalvo, ka spēlēšanas pieredze ar to tiek pacelta pilnīgi jaunā līmenī, jo spēlētāji, izmantojot piezīmjdatora

acu izsekošanas tehnoloģiju Tobii, var identificēt ienaidniekus, mērķēt un slēpties, vienkārši palūkojoties uz objektiem ekrānā.

Ieliektais ekrāns ietver arī NVIDIA tehnoloģiju G-SYNC, kas garantē plūdenu kustību un asu attēlu.

Zem piezīmjdatora ieliektās virsmas slēpjas jaudīgs spēļu dzinējs, kas ir īsts nezvērs. Datorā Predator 21 X GX21-71 ir divas NVIDIA GeForce GTX 1080 grafiskās kartes un virstaktējams 7. paaudzes Intel Core i7-7820HK procesors.

Jaudas atbalstam paredzēta 64 GB DDR4-2400 atmiņa un līdz pat piecām datu 512 GB SSD datu glabātuvēm, no kurām divas var būt NVMe PCIe cietie diski (www.techradar.com piebilde). Datoram ir Killer DoubleShot Pro tehnoloģija, kas automātiski izvēlas ātrāko tīkla savienojumu (Ethernet vai bezvadu) un sūta augstākās prioritātes datus pa šo interfeisu.

Skaidrs, ka šāda mašīna lielas noslodzes laikā arī pamatīgi sakarst. Tādēļ tai ir 5 sistēmas ventilatori un 9 dzesēšanas caurules. Papildus dators ir apgādāts ar Acer Dust Defender, kas novērš putekļu uzkrāšanos un uzlabo karstuma izkliedi. Speciāla programma CoolBoost savukārt izmantojama ventilatoru gaisa plūsmas pielāgošanai.

Datora pilnizmēra mehāniskā tastatūra ietver iespēju slēdžus izgaismot kādā no 16,7 miljoniem krāsu. krāsu izvēle. Tāpat var nomainīt melnos W, A, S un D taustiņus pret zilganzaļiem analogiem, kas iekļauti komplektā, bet ciparu papildtastatūru var apgriezt otrādi, pārvēršot to par skārienpaliktni. Predator 21 X skanējumu nodrošina četri parastā diapazona skaļruņi (2 augšējo un 2 vidējo frekvenču skaļruņi) un 2 zemfrekvenču skaļruņi.

Tā kā Predator 21 X sver 8,8 kilogramus, tam ir speciāla, īpaši izturīga cietā pārnēsāšanas soma.

Predator 21 X Eiropas, Vidējo Austrumu un Āfrikas reģionā būs pieejams oktobrī, un tā pamata cena būs 9999 €.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu