LG prezentē ledusskapi ar, kuru varēs parunāties

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) maina patērētāju priekšstatu par ledusskapi, iepazīstinot ar jauno Smart InstaView modeli. Pateicoties Amazon Alexa balss atpazīšanas tehnoloģijai un WebOS viedās pārvaldes platformas atbalstam, jaunais LG Smart InstaView ledusskapis pārsteidz ar pilnīgi jaunu funkciju klāstu.

LG ledusskapis, kas tika prezentēts starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2017, ir aprīkots ar 29 collu skārienjutīgu LCD ekrānu, kas pēc diviem piesitieniem ekrānam

kļūst caurspīdīgs un ļauj ielūkoties ledusskapja iekšpusē bez nepieciešamības atvērt tā durvis.

WebOS nodrošina uz Wi-Fi balstītas funkcijas tieši ledusskapī, radot izsmalcinātu un jaudīgu pārtikas pārvaldes sistēmu.

Amazon Alexa Voice pakalpojums sniedz lietotājiem piekļuvi inteliģentam personīgajam asistentam, kas papildus recepšu meklēšanai spēj atskaņot mūziku un veikt Amazon Prime piemērojamus pasūtījumus no amazon.com vietnes, tostarp pasūtot pārtikas produktus, pievienojot priekšmetus pirkumu sarakstam un daudz ko citu. Ar vairāk nekā 6000 pieejamu prasmju, Alexa spēj arī kontrolēt viedo mājokli, pieprasīt automašīnas remontu, iestatīt virtuves taimeri un pārbaudīt laikapstākļu prognozes.

Foto: Publicitātes foto

LG Smart InstaView ledusskapis piedāvā arī dažādas citas ērtības uzlabojošas funkcijas. Inovatīvā Smart Tag izvēlne ļauj lietotājiem ekrānā izvietot digitālas uzlīmes un piezīmes, lai norādītu uzglabātos produktus, kā arī ievadītu informāciju par katra produkta derīguma termiņu, lai ledusskapis spētu atgādināt par derīguma termiņu beigšanos. Ģimenes locekļi var uzstādīt atgādinājums viens otram un izveidot veicamo pienākumu sarakstus, kas tiek attēloti ekrānā. Lai attālināti pārbaudītu ledusskapja saturu,

2.0 megapikseļu panorāmas skata platleņķa kamera no dažādiem leņķiem iegūst ledusskapja iekšpuses attēlus,

kas pieejami aplūkošanai viedtelefonā.

«Sadarbojoties ar Amazon, mēs spējam paplašināt mūsu viedā ledusskapja iespējas,» norāda LG Electronics un Home Appliance & Air Solutions Company prezidents Sons Dēhjuns (Song Dae-Hyun). «Mūsu Smart InstaView ledusskapis ļaus lietotājiem izbaudīt savu virtuves pieredzi kā vēl nekad.»

«Lielai daļai ģimeņu virtuve ir viena no rosīgākajām telpām mājās, kā arī tā ir vieta, kur cilvēki bieži vien ir visaizņemtākie. Tagad patērētājiem savos mājokļos nodrošinātas vēl lielākas ērtības, un tas viss panākts, izmantojot tikai balss komnadas un Alexa programmu,» piebilst Amazon Alexa viceprezidents Maiks Džordžs (Mike George).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu