Apple datoru īpašnieki biežāk izmanto sociālos tīklus iepazīšanās nolūkā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Gatavojoties Valentīndienai, Kaspersky Lab ir noteicis romantiskas uzvedības īpatnības sociālajos tīklos. Izrādās, lietotāji, kuri galvenokārt piekļūst internetam no Mac datoriem, sociālajos tīklos izceļas ar ievērojamākām iemīlēšanās izpausmēm.

Attiecības sākas ar iepazīšanos. Saskaņā ar aptauju Mac datoru lietotāji šajā jomā ir neapstrīdami līderi dažādu ierīču lietotāju vidū: 14 % no viņiem atzīst, ka izmanto sociālos tīklus, lai iepazītos, savukārt 11 % izmanto šādas vietnes, lai meklētu partnerus seksam. Tas ir divreiz vairāk nekā visu respondentu vidējais rādītājs (attiecīgi 8 % un 5 %). Tāpēc nepārsteidz, ka, lai sasniegtu savus mērķus, Mac cienītāji sociālo tīklu vietnēs biežāk atklāj savu attiecību statusu (83 % salīdzinājumā ar 63 %) un seksuālo orientāciju (70 % salīdzinājumā ar 44 %).

Turklāt Mac lietotāji sociālajos tīklos biežāk runā par savām romantiskajām aktivitātēm — trešdaļa (31 %) ir norādījusi, ka labprāt to darītu. Šī parametra vidējais rādītājs nedaudz pārsniedz 16 %.

sociālie tīkli ietekmē to lietotāju personīgo dzīvi, kam jau ir partneris? Gandrīz puse respondentu (46 %) sacīja, ka sociālo tīklu ietekmē viņu attiecības ir uzlabojušās. Mac lietotāji arī šajā ziņā ir vislaimīgākie — viņu vidū šis rādītājs sasniedz 68 %. Iespējams, tas ir tāpēc, ka Mac lietotāji saziņai ar partneriem labprāt izmanto sociālos tīklus: 45 % no viņiem saziņai ar mīļotajiem izvēlas šo veidu, bet visu respondentu vidējais rādītājs bija tikai 36 %.

«Mēs vairs nepamanām, kā virtuālās aktivitātes ir sākušas ietekmēt mūsu dzīvi, tostarp attiecības ar mīļotajiem. Protams, noteiktos apstākļos sociālie tīkli ir īsta svētība, ļaujot mums vairāk sazināties ar tiem, kas ne vienmēr var fiziski būt kopā ar mums. Taču mēs nedrīkstam aizmirst par šāda veida komunikācijas riskiem: sociālie tīkli var sabojāt vai pat izjaukt attiecības, tāpēc mums ir jābūt ļoti uzmanīgiem, kādā informācijā mēs dalāmies ar draugiem un kā tā var ietekmēt viņus,» saka Kaspersky Lab patērētāju komercijas vadītājs Andrejs Mohoļa.

Lai izvairītos no inficēšanās ar kaut ko bīstamāku par mīlas drudzi, Kaspersky Lab eksperti iesaka vienmēr izmantot drošu aizsardzību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu