Nosaukti 10 jaudīgākie viedtālruņi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AnTuTu.com

Balstoties uz viedtālruņu veiktspējas vērtēšanas rīka AnTuTu testu rezultātiem, ir izveidots jaudīgāko šobrīd pieejamo viedtelefonu tops. Ja neskaita Apple iPhone 7 plus un iPhone 7, kuri attiecīgi ieņem pirmo un otro vietu, TOP10 pārliecinoši «okupējuši» Ķīnas kompāniju izstrādājumi, raksta korrespondent.net.

Aiz Apple izstrādājumiem, kuri ieņem pirmās divas vietas AnTuTu reitingā, seko virkne mazāk pazīstamu zīmolu telefonu. Godpilno trešo vietu ieņem Android ierīce OnePlus 3T, tai seko LeEco Pro 3, bet pirmo piecnieku noslēdz Lenovo ZUK Edge.

Foto: AnTuTu.com

Tālāk TOP10 vietas savā starpā sadalījuši Smartisan M1, Smartisan M1L, OnePlus 3 un divi Xiaomi viedtālruņi - Mi 5s Plus un Xiaomi Mi 5s.

Jāpiebilst, ka spēcīgākais Android sistēmas telefons OnePlus 3T titulu ieguva jau pērn un šā gada janvārī to sekmīgi ir aizstāvējis. Telefons apgādāts ar Snapdragon 821 procesoru, kura takts frekvence ir līdz pat 2,35 gigaherciem, bet atmiņai ir divas opcijas: 6 GB operatīvās un 64 GB iebūvētās atmiņas un 6 GB RAM + 128 GB iebūvētās atmiņas.

Foto: AnTuTu.com

Tāpat interesanti, ka starp TOP 10 jaudīgākajām Android ierīcēm nav iekļuvis neviens lielākā viedtālruņu ražotāja Samsung izstrādājums.

Foto: AnTuTu.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu