Noplūdusi informācija par noslēpumaino Nokia viedtālruni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ķīnas interneta veikals JD.com jau ir sācis pieņemt pasūtījumus no gaidāmā Nokia 8 viedtālruņa kārotājiem. Telefons gan tiks prezentēts tikai pēc nepilnas nedēļas Mobilās pasaules kongresā Barselonā, tomēr šādi tādi tehniskie parametri jau ir atklāti.

Tā, piemēram, gaidāms, ka Nokia 8 būs 5,7 collu AMOLED ekrāns ar 2560x1440 pikseļu izšķirtspēju.

Tā veiktspēju nodrošinās Snapdragon 821 vai 835 centrālais procesors, bet iebūvētās atmiņas apjoms būs 64 vai 128 gigabaiti. Pie tam to varēs paplašināt ar microSD atmiņas karti. Tāpat tiek ziņots, ka telefons iegūs 24 megapikseļu galveno kameru.

Vēl šā gada sākumā somu kompānija HMD Global, kura ir ieguvusi tiesības ražot telefonus ar Nokia zīmolu, prezentēja viedierīci Nokia 6. Tā jau rūpnīcā tiks apgādāta ar operētājsistēmu Android 7.0, un tai ir 5,5 collu ekrāns ar Full HD izšķirtspēju. Telefonam ir 64 bitu astoņu kodolu procesors Qualcomm Snapdragon 430 un 4 GB operatīvās atmiņas.

Telefonam Nokia 6 ir arī kāds trūkums - tas pagaidām paredzēts pārdošanai tikai Ķīnas tirgū.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu