Samsung atsākšot pārdot Galaxy Note 7

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Runā, ka Samsung drīkstēs jaunattīstības tirgos atkal pārdot Galaxy Note 7 viedtālruņus ar nomainītām baterijām, kuru defekts pērn noveda pie ierīču atsaukšanas visā pasaulē.

Lai arī kompānija pēc diviem īstenotiem Galaxy Note 7 atsaukumiem un sekojošas ierīču izņemšanas no tirdzniecības jau ir izpētījusi, kas bija neskaitāmu ierīču aizdegšanās cēlonis, un varētu pavilkt svītru zem šīs pasaules mēroga epopejas, Dienvidkorejas kompānija acīmredzot nolēmusi daļu milzīgo zaudējumu kompensēt, pārdošanā laižot Galaxy Note 7, kam veikta defektīvo bateriju nomaiņa, ziņo Newsru.com.

Ziņas no Dienvidkorejas liecina, ka uzlabotie Galaxy Note 7 kļūs pieejami šā gada jūnijā, taču tikai tādās attīstības valstīs kā Indija, Indonēzija un Vjetnama.

Jaunās viedierīces saņems akumulatorus ra 3000 vai 3200 mAh ietilpību, kamēr oriģināli Note 7 tika apgādāti ar 3500 mAh akumulatoriem. Tāpat viedierīces saņems jaunu korpusu. Pārējās detaļas palikšot nemainītas, atsaucoties uz The Korea Economic Daily, vēsta Phone Arena.

Ilustratīvs attēls: Sadedzis Samsung Galaxy Note 7
Ilustratīvs attēls: Sadedzis Samsung Galaxy Note 7 Foto: AP/ScanPix

Phone Arena atzīmē, ka šāds solis Samsung palīdzēs ne tikai samazināt zaudējumus, ko izraisīja Note 7 atsaukšana un apmaiņa, bet arī samazinās utilizējamo ierīču skaitu.

Janvāra ziņojumā Samsung apgalvoja, ka tai izdevies atgūt 96% no pārdotajiem 3 miljoniem viedtālruņu. Cik no tiem atgriezīsies pārdošanā, nav zināms.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu