Samsung noliedz, ka atsāks pārveidota Galaxy Note 7 pārdošanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nepagāja ilgs laiks, kopš globālo tīmekli pārplūdināja ziņas, ka Dienvidkorejas elektronikas gigants Samsung atsevišķos noieta tirgos atsāks tirgot skandalozā viedtālruņa Galaxy Note 7 pārveidoto versiju, bet Samsung šīs ziņas kategoriski noliedz.

Samsung noliedz iepriekš izskanējušo informāciju, ka šā gada laikā tādās valstīs kā Indija un Indonēzija atkal būs pieejams Galaxy Note 7 viedtālrunis, vēsta Mashable.com.

«Vēstis, ka Samsung plāno Indijā piedāvāt atjaunotu Galaxy Note 7, nav korekts,» Mashable India atklājis Samsung Indijas nodaļas pārstāvis.

Kā ziņots, iepriekš izskanēja informācija, ka Dienvidkorejas kompānija plāno atkal piedāvāt Galaxy Note 7 viedtālruni, kurš iepriekš tika vairākas reizes atsaukts apmaiņai un pēcāk pavisam izņemts no tirdzniecības.

Dažādi avoti vēstīja, ka Samsung esot nedaudz izmainījuši viedtālruņa dizainu, kā arī paredzējuši uzstādīt mazāku bateriju. Tieši oriģinālā baterija bija galvenais viedtālruņu pārkaršanas un aizdegšanās izraisītājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu