Huawei iepazīstina ar jaunajiem P10 un P10 Plus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mobilās pasaules kongresā (Mobile World Congress) Huawei Consumer Business Group iepazīstinājuši ar viedtālruņiem Huawei P10 un P10 Plus, kā arī ar otrās paaudzes viedpulksteni Huawei Watch 2 un Porsche Design Huawei.

«Ņemot vērā, ka kultūra un tehnoloģijas sastopas ikvienā mūsu pasaules aspektā, mēs vēlamies piegādāt jaunus produktus un pieredzes, kas uzlabos dzīvi,» saka Ričards Ju (Richard Yu), Huawei Consumer Business Group izpilddirektors. «Huawei P10 un P10 Plus apvieno iespaidīgas Leica attēlveidošanas iespējas, kā arī inovatīvu dizainu un tehnoloģisko attīstību, kas izceļ ierīces lietošanas pieredzi.»

Jaunās P sērijas ierīces turpina demonstrēt Huawei apņemšanos uzstādīt jaunus veiktspējas standartus un iedvesmo kreatīvu izteiksmi. Galvenās iezīmes ir:

  • Leica duālā kamera 2.0 Huawei P10 un Leica duālā kamera 2.0 Pro Edition Huawei P10 Plus viedtālruņiem, piedāvājot mākslinieciskus portretus un precīzu 3D sejas noteikšamu, dinamisku izgaismošanu, portretu uzlabošanu, bokeh efektu un Huawei Hybrid Zoom, kā arī pasaulē pirmo Leica priekšējo kameru ar jaunu, gaišāku sensoru un lielāku aperatūru pašportretiem;
  • Jaunas krāsas un dizans, tai skaitā industrijā pirmā Hyper Diamond-Cut apdare un krāsu iespējas, veidotas starpindustriju sadarbības rezultātā ar Pantone;
  • Kirin 960 procesors, Huawei Ultra Memory un jaunais EMUI 5.1 ar industrijā vadošo 4x4 LTE MIMO antenu sistēmu un 2x2 Wi-Fi MIMO antenu sistēmu nepārspējamai veiktspējai.

Mākslinieciska fotostudija tavās rokās

Huawei P10 Leica duālā kamera 2.0 un Huawei P10 Plus Leica duālā kamera 2.0 Pro Edition izmanto aizmugurējo duālo kameru sistēmu un Leica priekšējo kameru, lai klienti varētu piedzīvot pilnu portretu fotogrāfijas pieredzi. Ar 20 megapikseļu melnbalto sensoru un 12 megapikseļu RGB sensoru, kā arī uzlabotu kameru apvienošanas algoritmu, P sērijas piedāvā labākās fotogrāfijas tehnoloģiskās un mākslinieciskās funkcijas viedtālrunī.

Foto: Publicitātes foto

Ierīces portretu iespējas piedāvā 3D sejas noteikšanas tehnoloģiju, kurā iestrādāti 190 identifikācijas mezgli precīzākai izteiksmju atpazīšanai. Sejas atpazīšana ir pamats Huawei dinamiskā apgaismojuma un portreta uzlabošanas iespējām. Pamatojoties plašā izpētē, attēlveidošanas algoritms tika izveidots, lai izmantotu foto studijai līdzīgu apgaismojumu un izdaiļojuma efektus portretiem. Izmantojot jauno, dziļā lauka algoritmu, dabisks bokeh efekts rāda asākas, skaidrākas un izteiksmīgākas krāsas, kamēr fons paliek eleganti izpludināts. Bokeh efekts ir pieejams RGB un monohromajos režīmos, un fokuss var tikt mainīts pēc fotogrāfiju uzņemšanas.

Leica kamerā iestrādāta F/1.9 aperatūra un jauns sensors, kas notver vairāk gaismas. Portretu iespējas pieejamas arī 8 megapikseļu prekšējā kamerā, izteiksmīgiem pašportretiem. Huawei P10 un P10 Plus automātiski nosaka personu skaitu selfiju uzņemšanas brīdī. Ja selfijā ir vairāk par vienu personu, kamera automātiski pārslēdzas uz platleņķa kameras režīmu.

Huawei P10 Plus iestrādāta Leica duālā kamera 2.0 Pro edition. Tā sevī iekļauj Leica SUMMILUX-H lēcas ar plašāku F/1.8 diafragmu un augstāku optisko jaudu. Šīs lēcas notver asākus tuvplānus, fotogrāfijas kustībā un vairāk gaismas slikta apgaismojuma apstākļos.

Sadarbībā ar GoPro Huawei P10 un P10 Plus iekļauts arī Highlight, mobilās rediģēšanas programma, kas veido dinamiskus lietotāja video no telefonā esošajām fotogrāfijām un video, izmantojot kadru pārejas un mūzikas ierakstus. Highlights video var nosūtīt draugiem un ģimenei ar dažiem klikšķiem.

Foto: Publicitātes foto

Ikonisks P sērijas dizains ar moderniem pieskārieniem

Huawei P10 ir meistradarbs gan iekšpusē, gan ārpusē. Vienmēr tiecoties pēc labākā, Huawei dizaina komanda iepazīstina ar pirmo Hyper Diamond-Cut apdari, papildus smilšu strūklas un izteikti glancētām apdarēm.

Huawei P10 un P10 Plus pieejami dažādās krāsās, kas ir Huawei un Pantone Color Institute sadarbības rezultāts. Apvienojot Huawei dizaina ekspertīzi un Pantone krāsu zināšanas, tika izveidotas divi jauni krāsojuma veidi, lai atspoguļotu mūsdienu patērētāja vajadzības, kā arī noteiktu jaunas mobilās industrijas tendences. Pantone radīja Dazzling Blue un Pantone 2017.gada krāsu Greenery, ko Huawei optimizēja, lai izveidotu skaistu, mirdzuma efekta apdari.

Hyper Diamond-Cut apdare būs pieejama Dazzling Blue un Dazzling Gold krāsās. Greenery, Rose Gold, Mystic Silver, Graphite Black un Prestige Gold būs pieejamas ar smilšu strūklas apdari, savukārt Ceramic White pieejams ar mirdzuma efektu.

Sekojot ikoniskajam P sērijas dizainam, Huawei P10 ir elegants un 6.88mm plāns, radīts ētram satvērienam. Arī kameras nejūtami ir iestrādātas viedtālruņa korpusā. Gan 5.1 collas, gan 5.5 collu modeļi aprīkoti ar jaunāko Corning Gorilla 5 Glass aizsardzību un šaurām rāmja malām, kamēr Huawei P10 Plus aprīkots ar 2K ekrānu detalizētākam skatam.

Papildu metāliskajai apdarei un minimālistiskam, tīram dizainam, Huawei P10 un Huawei P10 Plus pirkstu nospieduma lasītājs tagad atrodas viedtālruņu priekšpusē, paslēpts zem nepārtraukta ekrāna stikla paneļa. Pirkstu nospieduma lasītājs aizvieto navigācijas rindu, padarot ekrānu lielāku, nodrošinot pieskāriena navigācijas žestus ātrākus un ergonomiskākus.

Foto: Publicitātes foto

Veikstpējas uzlabojumi efektivitātei un savienojamībai

Huawei P10 un P10 Plus sper soli tālāk ar viedtālruņu efektivitāti un pielāgošanu, pateicoties spēcīgajam Kirin 960 procesroam ar jaunu lietotāja saskarni EMUI 5.1. Kirin 960 ir Huawei jaunākais augstas veikstpējas sistēmas mikroshēmojums. Procesors piegādā labāko daudzkodolu veikstpēju un grafiskās apstrādes bloks lepojas ar 180% uzlabojumu veiktspējā un 40% uzlabojumu jaudas efektivitātē.

EMUI 5.1. Huawei jaunākajā Android lietotāja saskarnes pārklājumā, priecēs arī lietotāja pieredzes uzlabojumiem, darbības optimizācijas un jaunām iespējām. Specifiskāk, mašīnmācīšanās algoritms apgūst lietotāja uzvedību un var paredzēt lietotņu patērēšanu, lai piešķirtu un pārstrādātu sistēmas resursus.

Virs mašīnmācīšanās algoritma atrodas Huawei Ultra Memory. Vispirms mašīnācīšanās algoritms apgūst lietotāja paradumus. Tad Huawei Ultra Memory nosaka lietotņu izmantošanu un pielāgo RAM, lai lietotnes, ko izmanto biežāk, tiktu atvērtas ātrāk un tām sniegtu priekšroku, lietojot vairākas lietones vienlaikus. EMUI 5.1. uzlabo arī pieskārien-atbildi ar ātrāku pieskāriena kontroles mehānismu, jutīgu pieskāriena izsekošanu un paralēlu grafikas atveidošanu.

Ar 3200 un 3750 mAh baterijām, Huawei P10 un P10 Plus atbalsta Huawei SuperCharge tehnoloģiju. Zema sprieguma, zemas temperatūras, ātrās uzlādes risinājums pieejams ar drošu 5 pakāpju aizsardzības mehānismu, kas izmanto reāllaika spriegumu, padeves un temepratūras monitoringu, padarot uzlādi ne tikai ātru, bet arī drošu.

Krini 960 un EMUI 5.1 piedāvā advancētu komunikācijas pieredzi un tīklošanas savienojamību. Huawei P10 Plus piedāvā arī 4x4 MIMO (četras fiziskas antenas), atbalstot 4.5G tīklu. Tas nodrošina ātrāku un stabilāku savienojamību, pat ja signāls paliek vājāks. Gan Huawei P10, gan Huawei P10 Plus pieejamas 2x2 Wi-Fi MIMO (divas antenas), ātrākam bezvadu tīkla pārklājumam. Lietotājiem, kam nepieciešama ātrāka un precīzāka navigācija kartēs un lietotnēs, Huawei HiGeo tehnoloģija apvieno multisensoru jutīgo izsekošanu un bezsaistes lielos datus, lai noteiktu GSP un viedtālruņa atrašanās vietas, padarot navigāciju vienkāršu gandrīz ikvienā pasaules vietā.

Foto: Publicitātes foto

Paplašināta partneru ekosistēma, iedvesmojot kreatīvo ekspresiju

Papildu ilglaicīgajām sadarbībām ar Leica Camera un Pantone, Huawei sadarbojas arī ar Saatchi Gallery. Saatchi Gallery un Leica Camera pasūtījuši pasaulē zināmiem fotgrāfiem radīt fotogrāfijas, kas uzņemtas ar jauno Huawei P10 viedtālruni, lai izpētītu tā naratīvu katra fotogrāfa individuālajā stilā, interpretējot pasauli ap sevi veroties caur viedtālruņa revolucionāro duālo lēcu kameru.

Huawei sadarbojas arī ar prestižo «University of the Arts London’s Central Saint Martins», pasaulē vadošo mākslas un dizaina centru. Iedvesmojoties no nākotnes talantiem, vairāk nekā 60 studenti radīja aksesuāru konceptus Huawei P10 viedtālrunim, lai apvienotu modes un tehnoloģiju pasaules.

Ekskluzīvu aksesuāru radīšanā piedalījās arī zīmola Ricostru talants Rico Manchit Au. Sadarbība ar Riconstru ienes jaunu estētiku tehnoloģiju dizainā, apvienojot Huawei inženierijas kvalitāti ar futūristisko Ricostru zīmola garu. Šķautņu pielāgošana, inovatīva amatniecība un augsto tehnoloģiju fabrikas tika pārveidotas viedtālruņu aksesuāros, kas ir ērti un krāšņi pieskārienam.

Visbeidzot, Huawei un Vogue apvienoja spēkus Huawei P10 viedtālrunī, radot daļu no «Coming into Fashion: A Century of Photography at Condé Nast» izstādes, kas apskatāma Ullens Center for Contemporary Art (UCCA) Pekinā. Huawei P10 kameras iespējas ļāva pasaulē zināmajam modes fotogrāfam Džumbo Cuei (Jumbo Tsui) atkārtoti izveidot savas labākās fotogrāfijas ar viedtālruni.

Cenas un pieejamība

Paredzams, ka viedtālruņi Latvijā būs pieejami no 2017.gada aprīļa pie mobilo sakaru operatoriem un interneta veikalos.

HUAWEI P10

64GB + 4GB

€649

HUAWEI P10 Plus

64GB + 4GB

€699

HUAWEI P10 Plus

128GB + 6GB

€799

Sākot no 329 eiro, Huawei Watch 2 vairāk nekā 20 valstīs un reģionos būs pieejams jau sākot no marta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu