Tagad katrs var kļūt par komponistu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.ampermusic.com

Kāds jaunuzņēmums Ņujorkā ir izstrādājis programmu, kas pat ar mūziku nesaistītam amatierim varētu dot iespēju kļūt par fantastisku oriģinālas, bezmaksas mūzikas radītāju.

Mākslīgā intelekta programmu Amper ir izstrādājuši komponistu trijotne Drū Silversteins, Sems Estess un Maikls Houbs, kuri iepriekš komponējuši skaņu celiņus filmām, spēlēm un televīzijas šovien, raksta TheNextWeb.

Amper lietotājs mākslīgā intelekta atbalstu gūst caur vienkāršotu saskarni. Tā veidota tā, lai būtu saprotama pat tādiem cilvēkiem, kuri par komponēšanu nezina pilnīgi neko.

Programma dod iespēju skaņdarbu būvēt no tādiem kā klucīšiem, izvēlēties žanru, stilu, tempu un citus elementus, lai pēc komponista - amatiera domām tas būtu visvairāk piemērots izraudzītajam mērķim.

Jāteic gan, ka Amper nav pieejams bez maksas, taču jaunuzņēmuma interneta vietnē www.ampermusic.com var pierakstīties Amper beta versijas izmēģināšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu