Lielbritānijā izgudroti «gudri» prezervatīvi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: British Condoms

Lielbritānijas kompānija British Condoms sākusi pieņemt pasūtījumus no cilvēkiem, kuri vēlas iegādāties «viedos prezervatīvus» i.Con Smart Condom, vēsta Forbes.

Šo prezervatīvu lietotājam tiek solīta pilna atskaite par dzimumaktu: par tā ilgumu, kustību ritmu, ātrumu un spēku, akta laikā sadedzinātajām kalorijām, kā arī ķermeņa temperatūru. Tāpat tiek solīts, ka viedprezervatīvs informēs par venēriskajām slimībām, raksta Lenta.ru.

Foto: British Condoms

Lai gan viedprezervatīva nosaukums ir i.Con Smart Condom, tas būtībā nav prezervatīvs. Tas ir gredzens, ko paredzēts uzvilkt virs tradicionālā izsargāšanās līdzekļa un kurš datus nosūta caur Bluetooth savienojumu.

British Condoms norāda, ka visa informācija tiek glabāta anonīmi, taču, ja jaunā rīka saimnieks vēlēsies, viņš varēs ar procesa laikā iegūtajiem datiem padalīties sociālajos tīklos.

Kā vēsta britu The Sun, ierīce, kas pielīdzināma vingruma viedaprocei FitBit, maksās 59,99 sterliņu mārciņas jeb aptuveni 70 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu