Viss, kas jāzina par Samsung Galaxy S8

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter/@evleaks

Viens no gaidītākajiem tehnoloģiju pasaules notikumiem martā ir jaunā Samsung flagmaņa S8 un to pavadošās ierīces S8+ prezentācija, raksta Independent.co.uk. Laižot šo telefonu pārdošanā, Samsung cer gūt pietiekamus panākumus, lai kaut daļēji kompensētu Galaxy Note 7 izraisīto «katastrofu».

Viss, kas jāzina par gaidāmo Samsung Galaxy S8

Dizains

No pirmajiem noplūdinātajiem attēliem redzams, ka Samsung S8 ekrāns aizņems faktiski visu priekšpusi kā tas jau ir pirmajiem jaunākās paaudzes LG un Sony viedtālruņiem. Ekrāna izmērs būs 5,8 collas, bet izšķirtspēja - 2960 x 1440. Galaxy S8+ tikmēr saņems 6,2 collu ekrānu, tiesa, izšķirtspēja būs identiska.

Lai ierīces būtu relatīvi kompaktas, Samsung ir nolēmuši atteikties Home pogas, savukārt kompānijas logo turpmāk atradīsies tikai uz aizmugurējā paneļa zem kameras un pirkstu nospiedumu skenera, kurš novietots nevis zem kameras, bet gan pa labi no tās un cilvēkiem ar mazām plaukstām (īsiem pirkstiem) varētu būt grūti aizsniedzams.

Sākotnējā informācija liecina, ka S8 būs pieejams trīs dažādās krāsās - melnā, pelēkā un violetā.

Funkcijas

Viens no karstākajiem jaunumiem ir daudzvalodu personālais asistents Bixby. Runā, ka funkcijas mākslīgais intelekts pratīs nolasīt tekstu un atpazīt reālās pasaules objektus caur kameru, tā atvieglojot informācijas meklēšanu vai dodot iespēju ērti iepirkties.

Tāpat gaidāms, ka telefonam būs IP86 standarta aizsardzība pret mitrumu un putekļiem, acs radzenes skeneris, ar microSD paplašināma atmiņa un jau rūpnīcā uzstādīta Nougat operētājsistēma. Paredzams, ka atšķirībā no Apple iPhone 7, Galaxy S8 aizvien būs 3,5 milimetru austiņu ligzda.

Kamera

S8 priekšteči tiek uzskatīti par vieniem no labākajiem viedtelefoniem fotografēšanai. Domājams, ka arī S8 nepievils. Paredzams, ka telefonam būs 12 megapikseļu galvenā kamera un 8 megapikseļu kamera selfijiem. Salīdzinājumam, S7 ir 12 un 5 megapikseļu kameras.

Baterija

Galaxy Note 7 iegāza bateriju defekts, kura dēļ daudzas ierīces aizdegās, tāpēc paredzams, ka Samsung tieši šajā jomā vēlēsies atspēlēties. Gaidāms, ka telefoniem S8 un S8+ būs attiecīgi 3000 un 3500 mAh baterijas. Pie tam tās pirms izmantošanas plānots pakļaut jaunam 8 punktu testam.

Nonākšana tirgū

Sākotnēji bija izplatīts viedoklis, ka Samsung Galaxy S8 tiks prezentēts Mobilās pasaules kongresā februāra beigās Barselonā. Tomēr Note 7 problēmu dēļ nolemts prezentāciju pārcelt un tagad zināms, ka tā notiks 29.martā. Pārdošanā telefons savukārt varētu nonākt 28.aprīlī. Sākotnējā informācija liecina, ka S8 Lielbritānijā maksās no 799, bet S8+ - no 899 sterliņu mārciņām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu