Apple izlaiž mazcenas iPad un kaislīgi sarkanu iPhone

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: apple.com

Otrdiena pienākusi ar satraucošām ziņām visiem Apple produkcijas faniem. Proti, tehnoloģiju kompānija pārdošanā laidusi mazcenas iPad, kurš maksās vien 329 ASV dolārus un palīdzēs Apple kāpināt pārdošanas rādītājus. Vēl viens jaunums Apple piedāvājumā ir iPhone ar sulīgi sarkanu korpusu.

Mazcenas iPad būs 9,7 collu ekrāns, A9 centrālais procesors, baterija nodrošinās 10 stundu ilgu darbības laiku. Pasūtīt jauno gadžetu varēs 24.martā, raksta USA Today.

Salīdzinājumam iPad Pro, kuram ir tikpat liels ekrāns, ir labāka kamera (12 megapikseļi pret 8 megapikseļiem), kā arī jaudīgāks procesors.

Jaunā planšete izlaista, jo Apple cer, ka tā palīdzēs kāpināt patērētāju interesi par tās produkciju. Tas arī varētu izdoties, jo mazcenas iPad būs krietni lētāks par iPad Pro, kurš maksā, sākot ar 599 ASV dolāriem.

Var piebilst, ka aizvadītajos trīs mēnešos Apple pārdeva vien 13,1 miljonu iPad, kamēr gadu iepriekš attiecīgais rādītājs bija 16,1 miljons. Būtiski, ka krīt ne tikai Apple iPad pārdošanas rādītāji - tā ir tendence visā industrijā, jo patērētāji izvēlas savas ierīces lietot ilgāk un attiecīgi mainīt retāk.

Apple daļa planšetdatoru tirgū ir 21%, bet otrajā vietā esošā Samsung - 13%.

Bez mazcenas iPad Apple otrdien izlaida arī sarkanu iPhone 7. Viedtālruņa krāsa atspoguļo Apple sadarbību ar fonu RED, kas atbalsta cīņu ar HIV un AIDS.

Visbeidzot Apple otrdien prezentēja mobilo lietotni Clips, kas palīdz lietotājiem veidot video, lai ar tiem pēcāk dalītos sociālajos tīklos un ziņapmaiņas programmās, piemēram, Facebook Messenger.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu