Galaxy Note 7 tomēr varētu atgriezties veikalu plauktos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kim Hong-Ji / REUTERS

Samsung nav atmetuši cerību novērst defektus 2,5 miljonos Galaxy Note 7 viedtālruņu, kas tika atsaukti baterijas izraisītas aizdegšanās riska dēļ.

Ja varasiestādes un mobilo sakaru operatori piekritīs, pirmais viedtālrunis, ko tika aizliegts ienest vairāku aviokompāniju lidmašīnās, varētu atkal nonākt pārdošanā, liecina Samsung izplatītā informācija.

Otrs iespējamais Note 7 liktenis - ierīces varētu tikt izjauktas, lai atgūtu to ražošanā izmantotos dārgmetālus. Uz šādu soli mudina vides aizsardzības organizācija Greenpeace, ziņo BBC.

Kuru no iespējām Samsung izvēlēsies, uzzināsim salīdzinoši drīz. Katrā ziņā Greenpeace aktīvisti ir gatavi globāla mēroga pasākumiem, lai Samsung iespējami ātri pieņemtu lēmumu.

«Samsung iespējami ātri ir jāatklāj detalizēts grafiks, kā tiks ieviesti solījumi, kā arī jāpaskaidro, kā plānots mainīt ražošanas procesus, lai šādi gadījumi vairs neatkārtotos,» sacījusi Greenpeace aktīviste Austrumāzijā, Džūda Lī.

Dienvidkorejas kompānija tikmēr norāda, ka tai vispirms jāveic pārrunas ar tirgus regulatoriem, kā arī mobilo sakaru operatoriem, un tikai tad tiks pieņemts lēmums par viedtālruņu uzlabošanu un laišanu atpakaļ tirgū.

Jau ziņots, ka 29.martā Samsung prezentēs jaunu viedtālruni, un vispārpieņemts ir viedoklis, ka tas būs modelis Galaxy S8.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu