Tiešraide: E-prasmju nedēļas seminārs Daudzpusīgā IKT nozare

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šodien, 29. martā no plkst. 10.45 E-prasmju nedēļas ietvaros tiešraidē vērot semināru Daudzpusīgā IKT nozare.

E-prasmju nedēļa Latvijā tiek organizēta Eiropas kampaņas European Get Online Week 2017 ietvaros un notiek jau astoto reizi.

Tās rīkotāju - Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA), Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) un nacionālo partneru - īstenoto aktivitāšu mērķis ir veicināt visas sabiedrības diskusiju par digitālo prasmju nozīmi, iepazīstināt ar jaunākajām digitālo prasmju apmācības programmām un rīkiem, kā arī ar e-pakalpojumiem.

Tiešraides programma:

10.45 IT prasmes viens no pamatnosacījumiem veiksmīgas karjeras veidošanā IKT jomā
Renāte Strazdiņa, Microsoft Latvia vadītāja

11.10 Būt sievietei IT – laime vai tomēr lāsts?
Valērija Makijenko, VISMA Enterprise izstrādes vadītāja

11.40 Karjeras izaugsmes iespējas jaunuzņēmumos (start-up)
Anna Andersone, start-up uzņēmuma Froont un koprades telpas The Mill līdzdibinātāja, kā arī kustības Riga TechGirls iniciatore

12.10 Pārtraukums

12.30 Sieviete un tehnoloģijas digitālajā laikmetā. Kā nokļūt industrijas virsotnē?
Signe Bāliņa, LIKTA prezidente

13.00 Projekta Digitālās prasmes nākotnes digitālajam darbam atklāšana
Māra Jākobsone, LIKTA projektu vadītāja

Tiešraide no E-prasmju nedēļas 2017 atklāšanas pasākuma skatāma arī lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv. Tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijās ar tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu