«Samsung» atklājis viedtālruņus «Galaxy S8» un «Galaxy S8+»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts / TVNET

«Samsung» atklājis jaunākos viedtālruņus - «Galaxy S8» un «Galaxy S8+», informēja kompānijā. Jaunie tālruņi izceļas ar elegantu dizainu, kā arī īpašo «Infinity» ekrānu, kas sniedzas no vienas tālruņa malas līdz otrai. Jaunie «Galaxy» nodrošina arī augsta līmeņa funkcionalitāti, tostarp acs skeneri, uzlabotu kameras un audio kvalitāti, inteliģento asistentu «Bixby», kā arī citas iespējas.

Ekrāns, kas ļauj ieraudzīt vairāk

«Galaxy S8» viedtālrunis pieejams ar 5,8 collu ekrānu vai 6,2 collu ekrānu «Galaxy S8+» versijā. «Infinity» ekrāns un dizains ar plānu ietvaru veido vienmērīgu un plūstošu virsmu bez mājas pogas un asiem leņķiem. Pateicoties šīm iezīmēm, attēlu var uztvert bez jebkādiem traucējumiem, turklāt ērtāk kļuvis strādāt ar vairākām programmām, un tā kompaktais dizains uzlabo tālruņa lietojamību ar vienu roku. Gan priekšpusē, gan aizmugurē esošais «Gorilla Glass 5» stikls nodrošina vēl lielāku izturību.

Īpašās «Galaxy» iespējas

Abiem jaunajiem tālruņiem ir «Smart autofocus» 8 MP priekšējā kamera ar F1.7 lēcu un Dual Pixel 12 MP aizmugurējā kamera ar F1.7 lēcu. Ar tām izdosies uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas pat vāja apgaismojuma apstākļos, objektu pietuvinot vai tam esot kustībā.

«Galaxy S8» un «Galaxy S8+» ir aprīkoti ar nozarē pirmo 10 nm mikroshēmu, kas paaugstina viedtālruņa ātrumu un efektivitāti. Turklāt, lai tālruņa īpašnieki varētu ātri lejupielādēt failus neatkarīgi no to izmēra, ierīce atbalsta arī gigabitu LTE un gigabitu bezvadu internetu līdz pat 1 Gbps.

Abi tālruņi ļauj redzēt tās pašas dinamiskās krāsas un kontrastus, kā to ir paredzējuši video un filmu veidotāji. Papildus tam jaunie viedtālruņi piedāvā arī augsta līmeņa spēļu pieredzi ar spilgtu grafisko tehnoloģiju, kā arī spēļu komplektu. Tajā iekļautas lietotāju iecienītākās spēles, tostarp arī izlase, ko atbalsta «Vulkan API».

«Galaxy S8» un «Galaxy S8+» ir veidots uz «Samsung Knox» augstās drošības platformas. Papildus jaunie «Galaxy» piedāvā arī plašas biometrisko tehnoloģiju iespējas, tostarp pirkstu nospiedumu skeneri, acs skeneri un sejas atpazīšanu, lai lietotāji varētu izvēlēties sev piemērotāku drošo biometriskās identifikācijas veidu.

Vienlaikus «Galaxy S8» un «Galaxy S8+» ir aprīkoti ar tām «Galaxy» pamatfunkcijām, ko «Samsung» klienti iecienījuši līdz šim – IP68 klases ūdens un putekļu izturību, «MicroSD» atbalstu līdz 256 GB; «Always-on» displeju; ātro un bezvadu uzlādes iespēju.

«Samsung» prezentējis arī jaunu «Gear VR» virtuālās realitātes ierīci ar kontrolieri (Controller), ko nodrošina «Oculus». Ar vienas rokas vadību un navigāciju kontrolieris nodrošina labāku kustības mijiedarbību, piekļūstot interaktīvajam virtuālās realitātes saturam. Tāpat abi «Galaxy» ir savienojami arī ar jauno «Gear 360» kameru, kas ļauj uzņemt 360 grādu video 4K kvalitātē un 15 MP izšķirtspējas fotoattēlus. Savukārt «Samsung DeX» ir risinājums, kas viedtālruni ļauj vadīt un tajā darboties no datora darbvirsmas.

«Galaxy S8» un «Galaxy S8+» Latvijā būs pieejami gan 5,8, gan 6,2 collu izmērā divās krāsās - pusnakts melnā un orhideju pelēkā. Oficiāli pārdošanā tas nonāks 28.aprīlī, taču līdz 19.aprīlim jaunos viedtālruņus ir iespējams pasūtīt, lai saņemtu to astoņas dienas ātrāk. «Galaxy S8» aptuvenā mazumtirdzniecības cena būs 809 eiro, savukārt «Galaxy S8+» maksās ap 909 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu