Viedā vibratora ievainojamība ļauj ielūkoties sieviešu intīmajās vietās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.svakom.net/Siime-Eye

Plašajā seksa rotaļlietu klāstā ir tāds viedais vibrators Siime Eye. Sievietēm domātās ierīces vienā galā ir kamera un LED gaismeklis, lai sevis iepriecināšanas procesu, ja tā var teikt, no pirmās rindas caur WiFi straumētu uz kādu viedierīci, kam uzinstalēta atbilstošā lietotne.

Tiktāl viss jauki, jo tā iespējams pavisam vienkārši piemest dzirksteli savai seksuālajai dzīvei vai iepriecināt partneri, kurš tobrīd atrodas otrā istabā. Taču, kur datu pārraide, tur risks kļūt par hakeru upuri. Un Siime Eye gadījumā par upuri kļūt ir pavisam vienkārši, raksta britu Mirror.co.uk.

Apdraudējumu rada bezgala paviršā, pēc noklusējuma uzstādītā parole, kas esot 88888888. Tas nozīmē, ka ikviens, kurš atrodas konkrētā bezvadu tīkla darbības zonā un notver brīdi, kad jāieraksta šī astoņu zīmju parole, un lietotāja to nav nomainījusi pret sarežģītāku, var sekot šovam no sākuma līdz beigām.

Tāpat Mirror.co.uk raksta, ka jebkurš interesents ar lietotājvārdu admin tīmeklī var piekļūt šo rotaļlietu administrēšanas vietnei. Un, ja cilvēks būs pietiekami liels entuziasts, viņš var iegūt kontroli pār tām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu