Tele2: Pirktāko viedtālruņu desmitniekā visvairāk modeļu ir Samsung

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šā gada pirmajā ceturksnī pie mobilo sakaru operatora «Tele2» visvairāk iegādāto viedtālruņu desmitniekā atrodami seši Dienvidkorejas tehnoloģiju uzņēmuma «Samsung» viedtālruņi, kā arī divi amerikāņu «Apple», viens ķīniešu «Huawei» un viens japāņu «Sony» viedtālruņa modelis, informēja «Tele2» pārstāvji.

Saskaņā ar «Tele2» statistiku, šā gada pirmajā ceturksnī visvairāk pie «Tele2» iegādātie viedtālruņi alfabētiskā secībā bija «Apple iPhone 7», «Apple iPhone SE», «Huawei P9 Lite», «Samsung Galaxy J5», «Samsung Galaxy J7», «Samsung Galaxy A3», «Samsung Galaxy A5», «Samsung Galaxy S6 Edge», «Samsung Galaxy S7 Edge» un «Sony Xperia X Compact».

«Tele2» apgrozījums pērn bija 105,2 miljonu eiro apmērā, kas ir par 4,8% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas (EBITDA) no pamatdarbības sasniedza 33,6 miljonus eiro, pieaugot par 6,5%, salīdzinot ar 2015.gadu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu