Samsung jau sagatavojis programmatūras atjauninājumu Galaxy S8

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Dienvidkorejas elektronikas uzņēmums «Samsung Electronics Co.» šonedēļ jau neraksturīgi agri piedāvās programmatūras atjauninājumu tikko tirgū nonākušajam viedtelefonam «Galaxy S8», ņemot vērā atsevišķu patērētāju sūdzības par sarkanīgas nokrāsas ekrāniem.

Šī tālruņa laišana tirgū ir ārkārtīgi svarīga uzņēmumam, kas cenšas atgūties no pērn piedzīvotā apkaunojuma, kad kompānija bija spiesta pārtraukt viedtelefonu «Galaxy Note 7» ražošanu pēc tam, kad vairākas šīs ierīces bija uzsprāgušas vai aizdegušās.

«Galaxy S8» tirdzniecībā jau nonācis ASV un Dienvidkorejā, taču daļa klientu Dienvidkorejā, kuri bija šos telefonus priekšlaicīgi pasūtījuši, sūdzējušies, ka to ierīču ekrāni ir ar neparastu sarkanu nokrāsu.

Sociālajos tīklos jau nonākuši attēli ar šiem telefoniem, bet «Samsung» noliedz, ka būtu vainojama pati ierīce un uzsver, ka lietotāji var paši pielāgot krāsas pēc savas labpatikas.

Taču, aizvien vairāk cilvēkiem paužot šaubas par šo apgalvojumu patiesumu, uzņēmums pirmdien norādīja, ka programmatūras atjauninājums novērsīs šo problēmu, ļaujot viņiem pielāgot krāsas no plašāka krāsu spektra, nekā pieejams šobrīd.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu