No šodienas Latvijas tirgū pieejami Samsung Galaxy S8 un S8+

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šodienas Latvijas tirgū pieejami Dienvidkorejas tehnoloģiju uzņēmuma «Samsung» jaunākie viedtālruņi «Galaxy S8» un «Galaxy S8+», informēja uzņēmuma pārstāvji.

«Galaxy S8» un «Galaxy S8+» Latvijā pieejami gan 5,8, gan 6,2 collu izmērā divās krāsās – pusnakts melnā un orhideju pelēkā. «Galaxy S8» aptuvenā mazumtirdzniecības cena ir 809 eiro, savukārt «Galaxy S8+» maksā apmēram 909 eiro.

Jaunie «Samsung Galaxy S8» sērijas viedtālruņi aprīkoti ar «Infinity» ekrānu, kas sniedzas no vienas tālruņa malas līdz otrai. Papildus tam, jaunie tālruņi nodrošina augsta līmeņa funkcionalitāti, tostarp acs skeneri, uzlabotu kameras un audio kvalitāti, inteliģento asistentu «Bixby», kā arī virkni citu iespēju.

Viedierīces aprīkotas ar 8 megapikseļu (MP) priekšējo un 12 MP aizmugurējo kameru. Tāpat tām ir IP68 klases ūdens un putekļu izturība, «MicroSD» atbalsts līdz 256 gigabaitiem (GB), «Always-on» displejs un ātrā un bezvadu uzlādes iespēja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu