6 veidi, kā televizoram likt saplūst ar dzīvojamo telpu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tā kā mūsdienās televizors kļuvis par tikpat neatņemamu interjera sastāvdaļu kā galds vai dīvāns, ir ļoti būtiska tā iekļaušanās kopējā telpā. Tam jābūt estētiskam gan tad, kad tas darbojas, gan tad, kad ir izslēgts. Jaunais Samsung QLED TV radīts balstoties tieši uz šīm prasībām – tas ir televizors-hameleons, kas lieliski iederas jebkurā dzīvojamajā telpā.

Lai televizors saplūstu ar telpu, Samsung Electronics Baltics apkopojis sešus praktiskus veidus, kā to panākt.

1. veids

Lai taupītu vietu, kā arī liktu televizoram saplūst ar interjeru, QLED TV radīts speciālais sienai pieguļošais stiprinājums. Tas ierīci ļauj piestiprināt tieši pie pašas sienas. Turklāt šis instalācijas process aizņems aptuveni 15 minūtes un ir paveicams četros vienkāršos soļos.

2. veids

Ja esi iecienījis mājokļa sienas rotāt ar ģimenes fotogrāfijām un gleznām, nebaidies šai kombinācijai pievienot arī televizoru. Dažāda izmēra četrstūra formas televizoram liks veiksmīgāk iekļauties kopējā telpā, savukārt tā attēlotie skati būs kā vienmēr mainīga glezna esošajā kolekcijā.

3. veids

Mazu telpu iekārtošana tā, lai tajā pietiktu vietas visam, ir izaicinoša, bet ne neiespējama. Viens no veidiem, kā vizuāli pagarināt sienu un vienkopus redzamā vietā novietot mīļākās grāmatas, suvenīrus vai fotogrāfijas, ir virs televizora piestiprināt plauktiņu. To abu horizontālās līnijas telpu padarīs plašāku un zemos griestus – augstākus.

Foto: Publicitātes foto

4. veids

Ja televizoram esi pievienojis skaļruņus, mājas kinozāli, spēļu konsoli un citas ierīces, sveša noteikti nebūs vadu mudžekļa paslēpšana. Radot QLED televizorus ar nemanāmā savienojuma kabeli, Samsung atrisinājis vienu no lielākajiem mājsaimniecību izaicinājumiem. Turpmāk visas ar QLED TV saslēgtās ierīces savienos slaids optiskais kabelis, tā iegūstot arī vairāk vietas.

5. veids

Studio tipa mājoklī katrai ierīcei un mēbelei jāpilda arī funkcionālas prasības. Pateicoties tam, ka inovatīvajā QLED TV statīvā var glīti ieslēpt vadus un tā 360 grādu dizains ir elegants no jebkura skatupunkta, televizors var būt arī kā norobežojums starp divām telpas daļām.

6. veids

Tiem, kuriem mājoklī ir svarīga katra detaļa, praktiski jāizmanto arī brīvā virsma uz televizora galdiņa. Televizora sānos novietota lampa vai vāze, kas ir nedaudz augstāka par pašu ierīci, veidos harmonisku pāreju starp galdiņu un televizoru. Turklāt samazinātais QLED TV ekrāna atspīdums šiem elementiem neļaus ietekmēt skatīšanās kvalitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu