Shortcut Box piedāvā paplašināt sava televizora iespējas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lattelecom sāk piedāvāt jaunu TV risinājumu – Shortcut Box, kas mūsdienu televizora īpašniekam televīzijas skatīšanās pieredzi padarīs bagātāku. Ierīce darbojas visos interneta tīklos, un tā nodrošina visas filmu, seriālu un tiešraižu lietotnes Shortcut un Google Play priekšrocības arī vecākas paaudzes televizoros, tādējādi ievērojami paplašinot televizora līdzšinējās iespējas, TVNET pavēstīja Lattelecom Sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja Lāsma Trofimova. Televizoram nepieciešama vien HDMI pieslēgvieta.

Shortcut Box ir aprīkota ar jaunāko Google Android Nougat operētājsistēmu un tikko saņēmusi Google sertifikāciju ASV un garantē izcilu veiktspēju un ērtu lietošanu. Tiešsaistes straumēšanas ierīce darbosies visā Latvijā, un ir piemērota TV ekrāniem ar HDMI savienojumu, piešķirot interaktivitāti arī vecākas paaudzes televizoriem (iespēju skatīties saturu pēc savas izvēles, ērti izmantot dažādas Google Play lietotnes, piemēram, YouTube u.c.).

Ar Shortcut Box palīdzību ikviens varēs TV ekrānos ērti un netraucēti – bez kanālu programmu noteiktajiem laika ierobežojumiem – skatīties seriālus, filmas vai tiešraides. Papildus nepieciešams tikai interneta pieslēgums – jebkura operatora, vada vai bezvadu, WiFi vai 4G. Turklāt ar savu izveidoto Shortcut kontu, kam pieslēgts arī telefons vai dators, ierīce nodrošinās iespēju filmu vai seriālu jebkurā brīdī turpināt skatīties arī telefonā, datorā vai planšetdatorā.

Shortcut Box šobrīd pieejama ierobežotā skaitā, un pirmo mēnesi to var izmēģināt bez abonēšanas maksas un ilgtermiņa saistībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu