Latvijā sākta inovatīvā viedtālruņa «HTC U11» iepriekšpārdošana

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 15.maijā, mobilo sakaru operators BITE savā interneta veikalā uzsāk inovatīvā viedtālruņa HTC U11 iepriekšpārdošanu, pavēstīja kompānijas sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Karīna Javtušenko. Pasaulē atzītā resursa «DxOMark» attēlu kvalitātes testā šī ierīce ieguvusi 90 punktus, kļūstot par pirmo viedtālruni, kas jebkad ieguvis tik augstu vērtējumu.

«Tik augstu vērtējumu attēlu kvalitātes testos «HTC U11» ieguvis, pateicoties 12 MPix matricai ar OIS attēla stabilizāciju un Dual Pixel tehnoloģijai, kas ļauj ļoti ātri fokusēties uz jebkuru objektu kadrā. Attēls tiek eksponēts uz 5,5 collu Quad HD izšķirtspējas displeja (1440x2560 pikseļi), kuram raksturīgas izliektas stikla malas. Arī aizmugures vāks veidots no stikla – nav īpaši praktiski, taču izskatās iespaidīgi. Turklāt, pateicoties USonic austiņām ar ANC (Active Noise Cancellation), kas iekļautas ierīces komplektācijā, «HTC U11» spēj pielāgoties lietotāja individuālajām dzirdes īpašībām, nodrošinot iespēju baudīt neticamas kvalitātes audio,» norāda HTC vadītājs Baltijas valstīs Vladislavs Berčenko.

Foto: Publicitātes foto

Jāatzīst, kameras iespējas, audio un oriģinālais vizuālais noformējums nav vienīgās lietas, kas piesaista uzmanību jaunajam HTC flagmanim. Tajā iebūvētas arī unikālas lietotāja saskarnes vadības iespējas, piemēram, Edge Sense tehnoloģija, kas paredz to, ka, lai veiktu noteiktas darbības, piemēram aktivizētu kameru vai kādu citu lietotni, viedtālrunis ir tikai jāsaspiež. Tāpat šai ierīcei raksturīga 64GB vai 128GB atmiņa, 3000 mAh akumulators (darbības ilgums līdz 73h), ūdensizturība (līdz 1m dziļumam), 360 grādu skaņas ieraksts, akustiskais fokuss u.c.

«HTC U11» cena Latvijā būs ap 700 eiro.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu