Prezentēts pasaulē pirmais elastīgais un caurspīdīgais 77 collu OLED displejs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Display izstrādājis un prezentējis pasaulē pirmo 77 collu OLED displeju. Šis ir pirmais šāda izmēra displejs, kas ir pilnībā elastīgs un caurspīdīgs, tādējādi pielāgojoties lietotāja vajadzībām un telpas specifikai.

Jaunais 77 collu displejs ir pasaulē pirmais un lielākais elastīgais un caurspīdīgais OLED ekrāns. Tas nodrošina Ultra HD (UHD) 3840x2160 izšķirtspēju ar 40% caurspīdīgumu un 80 rādiusa izliekumu. Paneli iespējams sarullēt līdz pat 80 mm rādiusam, neietekmējot ekrāna darbību.

Tas nozīmē, ka šis displejs būs izteikti noderīgs tirdzniecības vietām, biznesa centriem, sabiedriskām iestādēm, kā arī individuālai lietošanai. Jaunie displeji lieliski piemērojas telpas un interjera prasībām un izliekumiem.

Foto: Publicitātes foto

LG Display nepārtraukti attīsta un izstrādā lielizmēra elastīgus un caurspīdīgus OLED displejus sadarbībā ar Dienvidkorejas valdību, kura uzskata OLED par nākotnes ekrānu tehnoloģiju.

LG Display 2014. gadā prezentēja 18 collu elastīgu un sarullējams OLED paneli ar 30 rādiusa izliekumu, bet 2016. gadā tika prezentēts 55 collu caurspīdīgs OLED panelis ar 40% caurspīdīgumu. Līdz šim LG Display, kas atvēra lielizmēra OLED displeju tirgu 2013. gadā, bijis līderis OLED ekrānu nozarē, turpinot nodrošināt tirgus inovācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu