LG sāk tirgot tikai 3 mm biezu televizoru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics uzsācis jaunā W7 OLED televizora pārdošanu Latvijā. To būs iespējams pasūtīt iepriekš lielākajos elektrotehnikas veikalos. Šis ir gada novērtētākas televizors, kurš saņēmis daudz godalgotas vietas, tai skaitā Best of the Best tādās izstādēs kā CES un Red Dot Design. Jaunie W7 modeļi ar īpaši plāno dizainu būs pieejami 65 collu izmērā. W7 televizors būs pirmais LG SIGNATURE zīmola produkts Latvijā, kurā zem viena nosaukuma apvienotas uzņēmuma labākās tehnoloģijas un dizaina risinājumi.

Siena vai TV?

Lieliskākā W7 īpašība ir tā, ka telpā izslēgtā veidā tas ir praktiski nemanāms. Ekrāna biezums ir tikai 3mm, un, ar speciāliem sienas stiprinājumiem, tas neatstāj atstarpi starp sienu un televizoru. Turklāt, visi savienojumi atrodas papildu ierīcē zem televizora, kas savienoti tikai ar vienu īpaši izstrādātu vadu, lai būtu pēc iespējas nemanāmāki.

OLED kvalitāte - melns ir melns, košs ir košs

W7 piemīt OLED tehnoloģijai raksturīgās īpašības – ekrāni izstaro gaismu bez aizmugures izgaismojuma, pretstatā LED ekrāniem, tādā veidā atainojot izteiktu melno toni, dzīvākas krāsās, vienlaikus nodrošinot plašāku skatīšanās leņķi. Active HDR nodrošina gaišākas ainas un padziļinātākas ēnu detaļas.

Intuitīva pārvalde ar WebOS 3.5

W7 TV aprīkots ar jaunāko intuitīvo LG webOS Smart TV platformas versiju 3.5, kas būtiski atvieglo satura meklēšanu un pārvaldi. Lai piedāvātu saviem klientiem vēl plašāku izklaides satura klāstu, LG aktīvi sadarbojas ar pasaules lielākajiem video satura piegādātājiem, piemēram, Amazon un Netflix.

Dolby Atmos un Dolby Vision – pašiem savs mājas kinoteātris

Dolby Vision™ un Dolby Atmos™ kopīgi nodrošina modernākās attēla veidošanas un skaņas kvalitātes tehnoloģijas, radot visu, kas nepieciešams nopietnai izklaides spēkstacijai. Šīs tehnoloģijas atbalsta profesionāli satura veidotāji un izplatītāji visā pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu